“Ekstrem Spor Projeleri Turizm Potansiyelini Arttıracak”

“Ekstrem Spor Projeleri Turizm Potansiyelini Arttıracak”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ekstrem spor projeleriyle şehrin turizm potansiyelini arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ekstrem spor projeleri ‘Dağcılık’ ve ‘Yamaç Paraşütü’ ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Adayı Uluçay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Dağcılık sporunu desteklemek amacıyla Afyonkarahisar’ımızın etkileyici dağlık bölgelerine daha fazla turist ve sporcu çekmesini hedefliyoruz. Dağcılık sporunu geliştirerek şehrimizdeki potansiyeli en üst seviyede tutacağız. Yetişkinler için ayrı çocuklar için ayrı yapay tırmanma duvarları inşa edeceğiz. Bir diğer ekstrem spor yamaç paraşütünün de Afyonkarahisar’ımızın muhteşem manzaraları eşliğinde yapılmasını sağlayacağız. Bal Ormanı içerisine yapılacak tesis ve düzenleme ile yamaç paraşütünü destekleyeceğiz. Afyonkarahisar’ımızın eşsiz doğasını yamaç paraşütü tutkunlarıyla buluşturarak hem spor turizmini canlandıracak hem de bölge ekonomisine katkı sağlayacağız. Afyonkarahisar’ımızın doğal güzelliklerini turizm ve spor alanında değerlendirecek vizyon ortaya koyacağız. Ekstrem sporlarımızın desteklenmesiyle birlikte, şehrimizin turizm potansiyelinde de artış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM