Geleceğin Sanatçıları “Çocuk Sanat Merkezi”nde Yetişecek

Geleceğin Sanatçıları “Çocuk Sanat Merkezi”nde Yetişecek

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Çocuk Sanat Merkezi” projesiyle geleceğin sanatçılarının bu merkezde yetişeceğini belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Çocuk Sanat Merkezi” projesi hakkında açıklama yaptı.

Başkan Adayı Uluçay, açıklamasında şunları kaydetti: “Projemizle geleceğimizin teminatı gençlerimizin sanata erişimini arttırarak yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Güzide şehrimiz Afyonkarahisar’ımızda geleceğin sanatçılarının yetişeceği ve aynı zamanda çocuklarımızın farklı sanat dallarında eğitim alabilecekleri içerisinde müzik, tiyatro ve dans alanlarının olacağı bir merkezi hizmete sunacağız. Afyonkarahisar’ımızın kültürel ve sanatsal yaşamına katkı sağlayacak bu merkezimiz çocuklarımızın kişisel gelişimlerine olumlu etkide bulunacak. Bu projemizle birlikte şehrimizdeki genç nesillerin daha donanımlı ve sanata yönelik ilgileri artmış bireyler olarak yetişeceğine inancımız tam.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM