Başkan Sayın, Ramazan Bayramını Kutladı

Başkan Sayın, Ramazan Bayramını Kutladı

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, Ramazan Bayramını kutladı. Sayın, “Ramazan ayında yeşeren birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yılın diğer 11 ayında sürmesine temenni ederek, Aziz Milletimizin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.
Afyonkarahisar Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) Başkanı Kadir Sayın, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
Başkan Sayın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmet ve bereketin simgesi olan Ramazan ayını birlik, beraberlik ve huzur iklimi içerisinde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bu mübarek ay da Filistin ve Doğu Türkistan başta olmak üzere Türkler’in, Müslümanlar’ın ve dünya mazlumlarının hala zulüm altında olmasının hüznünü yaşadığımız bir Ramazan ayını geride bırakmanın burukluğu içerisindeyiz. Bu duygular içerisinde dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirecek, yardımlaşma duygularının yoğunlaşacağı Ramazan Bayramına ulaşmış bulunuyoruz. Manevi atmosferin yoğun olduğu bu günlerin, iyilik tohumlarının yeşermesine, yeşeren birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yılın diğer 11 ayında sürmesine, dünya üzerinde yaşanan şiddet ve savaşların son bularak insanlık üzerinde barış ve huzurun hâkim olmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) ailesi başta olmak üzere Aziz Milletimizin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve esenlik diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM