Göçer: Davraz Kayak Merkezi Afyonlular’ı bekliyor

Göçer: Davraz Kayak Merkezi Afyonlular’ı bekliyor

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, Davraz Kayak Merkezini tanıttığı toplantıda Afyonkarahisarlılar’ı
ve termal için dışarıdan gelen turistleri acentalar vasıtası ile turlarına dâhil etmelerini istedi

 

Türk Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Bilal Şenel’in başkanlığında, acentalara Davraz Kayak Merkezinin tanıtıldığı bir toplantıya Dumlupınar BTK ofisi ev sahipliği yaptı. Toplantıya; Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, Isparta İl Kültür Turizm Enformasyon Memuru Fatih Bilgiç ve Davraz Kayak Merkez Sorumlusu Ozan Yılmaz, BTK Yönetim Kurulu Üyesi Cezir Medin ve acentaların temsilcileri katıldılar.
GÖÇER ACENTA TEMSİLCİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ
Bilal Şenel, TÜRSAB Dumlupınar BTK ofisinde acentalara; Davraz’ı tanıtmak Davraz’daki fırsatları ve imkânları anlatmak üzere bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantıda konuşan Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, Davraz Dağı’nda, yazın futbol, dağcılık, dağ bisikleti, trekking, yamaç paraşütü, jeep safari gibi spor dallarında kamp ve turizm amaçlı faaliyetler yapıldığını iefade etti. Göçer, Türkiye’nin önde gelen kayak merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezinin, sezon başından bu yana 350 bin yerli ve yabancı turisti ağırladıklarını da dile getirdi. Ali Göçer, günü birlik tur programları hakkında bilgi vererek yaz mevsiminde lavanta bahçeleri, gül bahçeleri, zambak bahçelerinin yapıldığını aktardı. Göçer, Afyonkarahisarlılar’ı ve termal için dışarıdan gelen turistleri acentalar vasıtası ile turlarına dâhil etmelerini istedi.
YAZ SEZONUNDA FUTBOLCULAR KAMP YAPIYOR
Davraz Kayak Merkez Sorumlusu Ozan Yılmaz, acentalara Davraz ile ilgili bir sunum yaptı. Yılmaz, Aralık ayında başlayan kar yağışıyla birlikte kayak sezonunun açılıp, Mayıs ayına kadar devam ettiğini söyledi. Yılmaz kar kalınlığının ortalama 50 ila 250 santimetre arasında değiştiğini, merkezin en çok Ocak-Şubat aylarında rağbet gördüğünü ifade etti. Yılmaz, Davraz Kayak Merkezini Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında futbol takımlarının kamp merkezi olarak tercih ettiklerini dile getirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM