Afyon’dan eski MHP’lilere rozetlerini Akşener taktı

Afyon’dan eski MHP’lilere rozetlerini Akşener taktı

Afyonkarahisar’da uzun yıllar MHP’de siyaset yapan 3 kişi İYİ Parti’ye üye oldu. Eski MHP’lilere rozetlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı

İYİ Parti’ye Afyonkarahisar’da yeni katılımlar gerçekleşti. Av. Gönül Ar Güngör, Oruçoğlu Holding CEO’su Sabri Apak ve Ülkücü İşçiler Derneği eski İl Başkanı Hayrettin Gıran katıldı. MHP’de uzun yıllar siyaset yapan isimlere rozetlerini partinin Lideri Meral Akşener taktı.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partiye katılan 3 isimle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İYİ Parti ailesi olarak her geçen gün büyüyor ve gelişiyoruz. Partimize katılan taze kanlarla yolumuza daha emin adımlarla ilerliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in parti rozetimizi taktığı Av. Gönül Ar Güngör, iş insanları Sabri Apak ve Hayrettin Gıran’a hoş geldiniz diyorum. İYİ Parti, derdi vatan millet olan herkesin partisidir. İYİ Parti, önce ben diyenlerin değil, önce vatan diyenlerin partisidir. Aramıza yeni katılan bizleri onurlandıran 3 yol arkadaşımızla artık daha güçlüyüz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM