Başkan Zeybek, ilçelerin nabzını tuttu

Başkan Zeybek, ilçelerin nabzını tuttu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar ilçelerinde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu

 

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Melih Ak, Eren Alan, Gazi Aydın ve Kadir Atalay ile birlikte Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar ilçelerini ziyaret eden Başkan Zeybek, ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.
İlk ziyaretini Kökboyalı halılarıyla meşhur Dazkırı İlçesi’ne gerçekleştiren Başkan Zeybek, AK Parti ilçe Başkanı Ramazan Bayazit ve teşkilat mensuplarıyla buluştu. Zeybek, parti binasında teşkilat mensuplarına 2023 yılı seçimlerinin öneminden bahsederek, Bayazit ve ekibine her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Dazkırı temaslarını Belediye Başkanı İsmail Taylan’ı ziyaret ederek noktalayan Başkan Zeybek, Taylan’a da çalışmalarında başarı diledi.
Daha sonra Başmakçı İlçesi’ne geçen Başkan Zeybek, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Ramazan Kök ve teşkilat mensuplarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Zeybek, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’yü de ziyaret etti. İlçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Zeybek, teşkilatın öneminden bahsetti. Belediye Başkanı Gönüllü ile de Devlet Bahçeli Parkında bir araya gelen Başkan Zeybek, çalışmalarında Gönüllü’ye başarılar diledi.
Başkan Zeybek daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Evciler İlçesi’ni ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Şener Çalışan, Belediye Başkanı Ali Dede Savaş ve partililerle bir araya gelen Zeybek, ilçedeki esnaflara da hayırlı işler dileyerek, vatandaşlarla sohbet etti.
Ziyaretlerine Dinar ilçesi ile devam eden Başkan Zeybek, geçtiğimiz ay AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Av. İbrahim Özgül ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Parti binası önünde karşılanan Başkan Zeybek, ilçe Başkanı Özgül ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Başkan Zeybek, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı da ziyaret etti. Başkan Sarı’dan çalışmaları hakkında bilgiler alan Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman yanında Dinar Belediyesi’nin yanında olduklarını söyledi.
4 ilçeyi ziyaret ettiklerini ve ziyaretlerin verimli geçtiğini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “İlçelerimizdeki AK Parti Teşkilatlarını ve Belediye Başkanlarını ziyaret ettik, Teşkilatlarımızla kucaklaştık. Yeni göreve başlayan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Özellikle yapılacak olan seçimlerin ülkemiz acısından öneminden bahsettik. Teşkilatlarımızın ilk günkü gibi seçimlere hazır olduğunu gördük. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerden zaferle çıkacağımızı ifade ettik. Afyonkarahisar önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacak. İlçelerimizdeki esnaflarımız ve vatandaşlarımızla kucaklaştık. Şehit ve Gazi Derneğimiz ve Muharip Gaziler Derneğimizi de ziyaret etme fırsatı bulduk. İlçe ziyaretlerimiz oldukça verimliydi. Ev sahipliği yapan bizlere gönül kapılarını açan başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM