KOBİ Akademisinde eğitimler sürüyor

KOBİ Akademisinde eğitimler sürüyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) “İşletmeler İçin Rekabet Stratejileri ve Güncel Örnekler Eğitimi” verildi

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde İşletmeler İçin Rekabet Stratejileri ve Güncel Örnekler Eğitimi düzenlendi. Eğitimin açılış konuşmasını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker gerçekleştirdi. Türker, “Bu eğitimimizi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın Youtube sayfasından da takip edebilirsiniz. İşletmelerimiz eğitimlerimizi Youtube kanalımızdan da takip etmeye alışmaya başladı. Rekabet, işletmelerin başarıya giden yolunda adeta bir şifre hâline geldi. Rekabet, aynı çeşit ürünü daha ucuza satmakla da, daha kaliteli hâle getirmekle de mümkün. Burada önemli olan işletmelerin ve yöneticilerin tercihidir. Rekabet, kişiler ve işletmeler arasında yaşanabilecek bir kavram olmasının yanı sıra, şehirler için de geçerli bir kavramdır. Dünyada rekabet edebilir şehir başlıklı kategoriler oluşmakta, bu kategoriye şehirdeki hareketliliğiyle, ekonomik büyüklüğüyle, şehrin uluslararası bilinirliğiyle öne çıkan kentler girmektedir. Afyonkarahisarımızda son 10-15 yılda yaptığı önemli yatırımlar ve attığı adımlarla rekabet edebilir şehirler arasında yerini alıyor.” dedi.
Türker’in ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Fatih Bıyıklı, rekabet stratejileri ve güncel örnekler hakkında ayrıntılı sunum yaptı. Yaklaşık 2 saat süren eğitimin ardından Katılım Belgesi verildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM