Kumartaşlı’dan sağlık çalışanlarına destek

Kumartaşlı’dan sağlık çalışanlarına destek

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarına destek verdi

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, sağlık çalışanlarına destek vererek, “Onlar her zaman bizim yanımızdaydı, biz de onların yanındayız.” dedi.
“YANIMIZDA
ONLAR VARDI”
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran’ı, hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Kumartaşlı, “Şehidimizin, gazimizin, şehit ailesinin en zor anlarında, yanımızda onlar vardı. Yaralandım, yanımda sağlıkçı, komadan çıktım ilk gördüğüm sağlıkçı. Aylarca gözlerini üzerimizden ayırmadılar. Ve bilinsin ki tüm sağlıkçılarımız sahipsiz değil. Onlar hep bizim yanımızda oldular, şimdi de biz onların yanındayız. Onların yanlarında devletimiz, milletimiz, şehit aileleri ve gazilerimiz var.” diye konuştu.
“ŞİFA VEREN ELLER”
“Sağlık Çalışanlarına Sevgi ve Saygı Seferberliği”ne destek veren Kumartaşlı, “Sağlıkçılarımız şifa veren ellerdir. Onlar hayatımızı kurtarıyor. Ancak yapılan bu şiddet olayları hepimizi derinden yaralıyor. Elbette bir kaç kişinin yaptığı hadsiz girişimler tüm şehre yansıtılmamalıdır. Tüm sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Sağlık çalışanlarımız 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında ülke karışıyor, darbe yapılıyor deyip kaçmadılar, görevlerini layıkıyla yaptılar. Yüzlerce kişiyi hastane bahçelerinde tedavi edip yaralarını sardılar. Pandemi süresinde 40 gün evine gidemeyip, eşi ve çocuklarını göremediler. Bunlar unutulmamalı.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM