Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Esentepe Mahallesi’ni ziyaret etti

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cuma ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret eden Zeybek, bu hafta Esentepeli vatandaşlarla buluştu.
Başkan Zeybek’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Mahalle Muhtarı Adem Tota eşlik etti.
Cuma namazı ardından çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Zeybek hediyeler verdi, fotoğraf çekindi. Mahalle aralarında gezerek yapılan çalışmaları inceledi, taleplerin istişaresi yapıldı. Ziyaret muhtarlık hizmet binası önünde fotoğraf çekilmesi ile son buldu.
TALEPLER NOT EDİLDİ
Saha ziyaret çalışmalarının vatandaşları dinlemek için önemli olduğunu belirten Başkan Zeybek, “Bu hafta Cuma namazını mahallemizde kıldık. Mahalle sakinlerimiz ve muhtarımızla bir araya geldik. Problemler var mı sorduk ve dinledik. Eksik olan talepleri arkadaşlarımız not aldı. Hasbihal ettik. Her daim mahalle sakinlerimizin ve muhtarımızın yanındayız.” diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Adem Tota ise, “Belediye Başkanımın ayaklarına sağlık. Mahallemizi gezdik, hiçbir sıkıntımız yok. Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum.” dedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM