AGD, ahlak ve maneviyat için çalışıyor

AGD, ahlak ve maneviyat için çalışıyor

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) tüm Türkiye genelinde düzenlediği Yaz Etkinlikleri, AGD Afyonkarahisar Şubesi tarafından bu yıl il merkezi ve ilçe temsilciliklerinde
yüzlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi

 

Yaz Etkinlikleri’ni kapanış programı ile taçlandıran AGD Afyonkarahisar Şubesi, Yaz Etkinliklerine katılan öğrencilere program düzenledi. Öğrencilerin yaz aylarında hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayan Yaz Etkinlikleri, 20 Haziran’da başlamıştı. Etkinlikler; Kur’an-ı Kerim, siyer, ezber, ahlak gibi derslerin yanı sıra havuz, piknik, gezi, futbol, çevre bilinci gibi sosyal faaliyetlerle birlikte 7 hafta sürdü. Yaz Etkinlikleri’nin sonunda düzenlenen programda öğrencilere sertifikaları verildi.
Program sonrasında açıklama yapan AGD Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, “Biz çocuklarımızın ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ şuuruyla yetişmesini istiyoruz. O yüzden AGD olarak düzenlediğimiz her eğitim programında, her etkinlikte hedefimiz bu. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde yetişmiş olması gerektiğine inanıyoruz. Bu noktada biz ahlaki ve manevi eğitim noktasında elimizden geleni yaptık. AGD Afyonkarahisar Şubesi olarak bugün final programını gerçekleştirdiğimiz Yaz Etkinlikleri’nde de amacımız buydu.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM