“AK Parti’yi var eden ruh milletin iftihar vesilesi dönemlerinin ruhudur”

“AK Parti’yi var eden ruh milletin iftihar vesilesi dönemlerinin ruhudur”

İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, partisinin kuruluş yıldönümünü kutladı. Çoban, “AK Parti’yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul’un fethinden Çanakkale’ye, İstiklal Harbinden 15 Temmuz’a kadar bu milletin iftihar vesilesi tüm dönemlerinin ruhudur” dedi

 

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı (İGM) Burhanettin Çoban, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
Burhanettin Çoban, Aziz Türk Milletinin partisine teveccüh göstererek tüm seçimlerde iktidara taşıdığını ifade etti. Çoban, “14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.’ sloganıyla kurulan AK Parti’mizi aziz milletimiz tüm seçimlerde teveccüh gösterip iktidara taşımıştır. Bizler için milletimiz bu başarı hikâyesindeki asıl kahramandır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip liderliğindeki AK Parti’mizin iktidarında ülkemiz, ayaklarındaki prangalardan kurtulup her konuda çağ atladı. Nerde bir mazlum olduysa AK Parti orada oldu, nerde bir haksızlık olduysa AK Parti karşısında durdu, nerde bir yardım isteği duyduysa AK Parti hemen yanı başında bitti. AK Parti’yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul’un fethinden Çanakkale’ye, İstiklal Harbinden 15 Temmuz’a kadar bu milletin iftihar vesilesi tüm dönemlerinin ruhudur. AK Parti sadece komşularımızda değil Balkanlar’dan Orta Asya’ya, Kuzey Afrika’dan Güney Asya’ya kadar dünyanın neresinde bir mazlum varsa hepsinin de akan gözyaşını silen eldir.” dedi. Çoban, AK Parti’nin ötekileştirmelerin, dışlanmışların, öz yurdunda parya muamelesi görenlerin ümitle çarpan yüreği olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “Bu vesileyle AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz ve teşkilatlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM