Özkaya: Çiftçimiz kazanıyor, Türkiye kazanıyor

Özkaya: Çiftçimiz kazanıyor, Türkiye kazanıyor

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, “Biz söylemiştik, çiftçilerimiz üretsinler, borçlanıp yine de eksinler demiştik. O gün bu sözümü anlamayanların bugün konuşacak sözü yok. Çiftçimiz kazanıyor, üretiyor, Türkiye kazanıyor” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, bir dizi ziyarette bulunarak, sorunlara yerinde çözüm ürettiğini bildirdi.
İLK ZİYARET
SULTANDAĞINA YAPILDI
Ali Özkaya, Sultandağı Tarım Değerlendirme Toplantısında çiftçiler ile bir araya gelerek, üreticilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen 25 milyon TLlik zirai don desteğine ilişkin bilgi verdi. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katılan Özkaya, Sinanpaşa ilçesinin Akören beldesi eski Belediye Başkanı Mustafa Duymuş’un vefatı nedeniyle, ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank’a Afyonkarahisar ziyaretinde eşlik eden Özkaya, TEKNOFEST alanında incelemelerde bulundu. Bolvadin ilçesinde programlarını sürdüren Özkaya, partililerle birlikte Derekarabağ, Ortakarabağ, Büyükarabağ köyleri ile merkezde düğünlere ve toplantılara katıldı.
ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ
Ali Özkaya, Çobanlar ilçesinde Seyitler Barajı 2. Etap YAS çalışmalarını ve Taşkın Koruma Tesisinde incelemelerde bulundu. AK Parti Çobanlar İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Özkaya, şehitler Halil İbrahim Atasagun ve Cüneyt Taşyürek’inde ailelerini ziyaret etti. Milletvekili Özkaya, Çobanlar ilçesinde Göynük, Kale ve Akkoyun köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Özkaya, merkeze bağlı Sülümenli ve Sülün beldeleri halkını ziyaret ederek, düğünlere katıldı.
ÖZKAYA HALK GÜNÜ DÜZENLEDİ
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığında halk günü düzenleyen Özkaya, Yaklaşık yüze yakın vatandaşı dinledi. Esnaf ziyareti gerçekleştiren Özkaya, Gebeceler ve Çavdarlı köylerini ziyaret etti. Özkaya şunları söyledi: “Halkımızın her an yanındayız. Onların sorunlarını taleplerini dinlemekten çözüm üretmekten mutlu oluyoruz. Özellikle son dönemde çiftçilerimizin ürünlerin alım fiyatlarına ilişkin memnun olduklarını hasattan sonra gelirlerinin beklentilerin üzerinde olduğunu görüyoruz. Biz söylemiştik, çiftçilerimiz üretsinler, borçlanıp yine de eksinler demiştik. O gün bu sözümü anlamayanların bugün konuşacak sözü yok. Allah’a şükür üreten çiftçilerimizin bu denli kazanması bizleri memnun ediyor. Çiftçimiz kazanıyor, üretiyor, Türkiye kazanıyor.” >> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM