Gençlik, ünlü sanatçıların konserleri ile coştu

Gençlik, ünlü sanatçıların konserleri ile coştu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100’üncü yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali’nde, Emir Can İğrek, Alp Güvenir ve Atiye sahneye çıkarak gençleri coşturdu

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100’üncü yıldönümü dolayısıyla Afyon Motor Sporları Merkezi’nde Gençlik Oyunları Festivali düzenlendi. Aynı alanda gerçekleşen TEKNOFEST yarışmacıları ile Afyonkarahisarlı vatandaşları buluşturan etkinlikte 12 Ağustos 2022 tarihinde Emir Can İğrek sahneye çıktı. İğrek, birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. İğrek, konser öncesinde gazetecilere, Afyonkarahisar’daki Gençlik Oyunları etkinliğine katıldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.
ZEYBEK VE ÖZKAYA DA KATILDI
13 Ağustos 2022 ise Alp Güvenir ve Atiye rüzgârı esti. Önce Alp Güvenir sahneye çıkarak Afyonkarahisarlılar’la buluştu; ardından Atiye gençleri adeta coşturdu. İki sanatçı da birbirinden güzel eserlerini Afyonkarahisarlılar için seslendirdi. Katılımın yoğun olduğu konser programında gençler doyasıya eğlendi. Beğenilen sanatçı Atiye konseri ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti Milletvekili Ali Özkaya da sanatçıya teşekkür ederek gençleri selamladı.
YENİ ALBÜM SONRASI İLK KONSER
Sevilen sanatçı Atiye konser öncesinde verdiği röportajda Afyonkarahisar’a tekrar gelmekten mutlu olduğunu ifade etti. Yeni albüm yayınladığını belirten Atiye açıklamasında, “Albüm ardından ilk konserimi Afyonkarahisar’da veriyorum. Yağmura rağmen sahnede hep birlikte eğleneceğiz. Burada olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
Gençlik, ünlü sanatçıların konserleri ile coştu
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100’üncü yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali’nde, Emir Can İğrek, Alp Güvenir ve Atiye sahneye çıkarak gençleri coşturdu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM