Gençlik Oyunları Festivali tamamlandı

Gençlik Oyunları Festivali tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali birçok gencin buluşmasına ev sahipliği yaptı

 

Üç gün süren festival kapsamında kamp yapan gençler hem eğlendi hem de takım oyunları ile çeşitli aktivitelerde bulundu. Yapılan festivalle birlikte Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezinde bir araya gelen gençler, bir yandan samimi arkadaşlıklar kurarak sosyalleşirken, bir yandan da dopdolu bir programla günün her anını eğlenceli, heyecan ve macera dolu aktivitelerle değerlendirdi. Belediye tarafından gençlere unutmayacakları bir kamp deneyimi sundu. Gençlik Oyunları Festivali kapsamında yapılan Gençlik Kampı; sporun takım ruhu, eğlencenin enerjisi ve doğanın tüm güzellikleri ile binlerce genci ağırladı.
Gündüz gençlik kampında oyunlar oynandı akşam ise konserlerle eğlence doruğa çıktı. Üç gün boyunca farklı sanatçılar Afyon Motor Sporları Merkezi’nde konser verdi. Festivalin ilk günü Emir Can İğrek, ikinci günü Alp Güvenir, Atiye üçüncü gün ise Rafet El Roman Afyonkarahisarlılarla bir araya geldi. Ünlü sanatçılar konser alanında eğlencenin dozunu artırdı. Şarkılar söylendi, stresler atıldı. Hem vatandaşların hem de gençlerin yoğun katılım gösterdiği festival tam not aldı.
Büyük Taarruz’un 100. yılına özel yapılan bu organizasyonda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te üç gün boyunca alanda hem hemşehrileri ile hem de gençlerle bir araya geldi. Bol bol fotoğraflar çektirildi, sohbetler edildi. Başkan Zeybek gençlerle birlikte etkinlik alanındaki faaliyetlere de katıldı. Sportif sahalarda yer alan oyunları oynadı. Zeybek’e gençlerin ilgisi ve sevgisi yoğundu. Böyle bir etkinliğin Afyon’da yapılmasını sağlayan Zeybek’e, gençler ve vatandaşlar teşekkür etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM