“Altılı masanın altında PKK üstünde FETÖ var”

“Altılı masanın altında PKK üstünde FETÖ var”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, esas meselenin millet, devlet ve vatan olduğunu dile getirdi. Taytak, “Tüm Müslüman ülkelerinin umudu Türkiye’dir. Altılı masanın altında PKK üstünde ise FETÖ var. Bu gerçek görülmelidir” dedi

Zafer Haftası’nda Büyük Zaferin 100. yılı etkinliklerine katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Milletvekili Mehmet Taytak, bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İLK ZİYARET DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANINA
Mehmet Taytak, Bolvadin ilçesine bağlı Dişli ve Özburun belediyelerini ve Kemerkaya köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Taytak’a Bolvadin MHP İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Kelekçi ve Ahmet Gemici eşlik etti. İlk olarak Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir’i ziyaret eden Taytak, daha sonra Dişli’de vatandaşları ve esnafı tek tek ziyaret ederek talep ve istekleri dinledi. Geçtiğimiz gün vefat eden Kıbrıs Gazisi Hüseyin Eroğlu’nun ailesini de ziyaret eden Taytak, başsağlığında bulundu. Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Özburun Belediye Başkanı Şahin Şener’i ve Kemerkaya köyünü ziyaret etti.
“ALTILI MASANIN ALTINDA PKK ÜSTÜNDE FETÖ VAR”
2023 yılında yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Taytak, “2023 yılı seçimlerine yaklaşırken Cumhur İttifakı olarak, Cumhurbaşkanımızı yüksek bir oy oranı ile bulunduğu görevi devam ettirmemiz gerekiyor. MHP Milletvekili sayısını artırarak meclise girdiğinde, AK Parti Milletvekilleri meclise girdiğinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin devamı ile birlikte daha güçlü bir Türkiye yolunda ilerleyeceğiz. Esas mesele milletimiz, devletimiz, vatanımız. Allah korusun biz hiçbir devlete benzemeyiz. Bize bir şey olduğunda bütün Müslüman ülkelerinin umudu Türkiye’dir. Millet ittifakına baktığımız zaman ekonomik bir şey söylüyor mu, söylemiyor. Milli bir şey söylüyor mu, söylemiyor. Batı normlarına göre yürüyeceğiz diyor. Daha kendi aralarında anlaşmış değiller. Herkes bir sandalye kapmış orada. Altısı gözüküyor. Yedincisi masanın altında saklı PKK ve üstlerinde de FETÖ var. Bu gerçeği görmenizi istiyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM