“Türk Milleti tarihinden aldığı güçle yarınlara yürüyor”

“Türk Milleti tarihinden aldığı güçle yarınlara yürüyor”

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Zafer Haftası’nı ve Büyük Taarruzun 100. yılını kutladı. Özkaya, “Tarihimizden aldığımız güçle, yarınlara emin adımlarla yürüyoruz” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya Zafer Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ali Özkaya, Türk Milleti’nin tarih boyunca birçok büyük zaferlere imza atan bir millet olduğunu vurguladı. Özkaya, “Tarihin her sayfasına ayrı bir zafer ile adını altın harflerle yazdıran şanlı ecdadımızın en büyük ve önemli zaferleri Ağustos ayındadır. Tarih boyunca 7 kıtaya adaletle hükmeden ecdadımız yine bir ağustos gününde 1071’de Malazgirt’te Anadolu’nun kapılarını açarak, tarihin en merhametli ve adil medeniyetinin temellerini oluşturmuştur. Tarih boyunca esaret altına girmeyi reddeden milletimiz, kendisini yok etmeye çalışan güçlere karşı imkânsızlıklar içerisinde amansız bir mücadele vermiştir. Ceddinden aldığı azim ve iman gücüyle Büyük Taarruzu gerçekleştiren milletimiz yine küllerinden doğarak Türkiye Cumhuriyeti’ni inşa etmiştir. Bizlerde tarihimizden aldığımız inanç ve azim ile şanlı ecdadımızın izinden, hiçbir şekilde esareti, mandacılığı kabul etmeyip 15 Temmuz’da yine dünyaya tarihi bir ders vererek, Türk Milleti’nin bayrağına, inancına ve devletine olan sadakatini gösterdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Cumhuriyetimizin 100.yılına güçlü bir şekilde girme gururunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi. Özkaya, “Tarihi boyunca büyük kahramanlıklara imza atan bir milletin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Bu duygular ile aziz milletimizin Zafer Haftasını ve Büyük Taarruzun 100. yılını tebrik ediyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle, şanlı gazilerimizi saygı ile anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM