Sarıgül’ün Afyon programı yoğun

Sarıgül’ün Afyon programı yoğun

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Kadir Uysal, partisinin Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’a gelerek partililerle beraber Kocatepe’ye çıkacağını söyledi

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal gündemi değerlendirdi. Ekonomik sorunlara değinen Uysal, “Ülkemizde ciddi bir ekonomik sorun var. Vatandaşlarımızın artan enflasyonla mücadele edecek hali kalmadı. TDP olarak, pahalılığı ve kur artışlarını önlemenin yolunu ekonomik milliyetçilikte görüyoruz. Ekonomik milliyetçilik, çayımıza, fındığımıza, pamuğumuza, zeytinimize, narenciyemize, tarım ürünlerimize sahip çıkmaktır. Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına ağırlık vermektir. Türkiye’yi kendi kendine yeter hale getirmektir. İhracatımızı artırmak, ithalatımızı azaltmaktır. Ekonomik milliyetçilik ekonomiyi düze çıkarmanın yoludur.” şeklinde konuştu.
İl Başkanı Uysal, partisinin Genel Başkanı Sarıgül’ün yarın Afyonkarahisar’a geleceğini söyleyerek, “Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül 26 Ağustos’ta ilimize gelerek partililerimizle beraber Kocatepe’ye çıkacak ve vatandaşlarımızla bir araya gelecek. Genel Başkanımız yarın saat 12.40’da Büyükkalecik beldesine gidecek. Büyükkalecik Merkez Camii’nde Cuma namazını kılacak olan Sayın Genel Başkanımız Sarıgül, daha sonra Kocatepe Anıtı önünde basın açıklaması yapacak. Büyükkalecik beldesinde esnaflarla buluşacak olan Sayın Sarıgül, Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret edecek.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM