Afyonkarahisar Madalyasını  bekliyor

Afyonkarahisar Madalyasını bekliyor

Afyonkarahisar bugün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile şeref bulacak. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımıza “Afyonkarahisar’ın İstiklal Madalyası talebi”ni arz ediyoruz.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 16.30’da Zafer Meydanı’nda Afyonkarahisarlılara hitap edecek. Büyük Taarruz ve Büyük Zafer ile birlikte Afyonkarahisar’ın kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünde Afyonkarahisarlılar olarak yıllardır büyük bir hasretle beklediğimiz “İstiklal Madalyası” talebimizi bu vesile ile hemşehrilerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanı’mıza bir kez daha arz ediyoruz
Türk Milleti’nin şanlı zaferinin öncesi ve sonrasında büyük eziyetlere maruz kalmasına rağmen, İstiklal’e giden yolda maddi ve manevi her türlü fedakarlığa katlanan Afyonkarahisar’ın “İstiklal Madalyası” alması için TBMM’ye önceki yıllarda kanun teklifleri verilmiş, ancak bunlardan sonuç alınamamıştı.
Afyonkarahisar’ın ‘İstiklal Madalyası’ hasretini giderecek tek iradenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu bilinci içerisindeyiz. 100’üncü yıl şerefine gerçekleşen bugünkü ziyaretin Afyonkarahisar’ın İstiklal Madalyası’nı alması için vesile olmasını diliyoruz. Şüheda fışkıran bu toprakların altındaki ve üstündeki tüm hemşehrilerimiz adına konuyu “Milletimizin en yetkili makamı”na arz ederiz.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM