30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

Kurtuluş Savaşı, Ulusumuzun bağımsızlığına ve özgürlüğüne olan tutkusunu simgeleyen eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da törenlerle kutlandı

Kutlama törenleri kapsamında önce Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu akabinde düzenlenen tebrikat töreninde Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini makamında kabul etti.
Törene Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Zafer Haftası kutlamaları için Afyonkarahisar’a gelen misafir Generaller, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkân ve daire müdürleri katıldı.
Kocatepe Parkı’nda düzenlenen tören Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve Belediye Başkan Mehmet Zeybek tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Kocatepe Parkı’ndaki tören sona erdi.
Çelenk sunma töreninin ardından Vali Yiğitbaşı makamında Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti. Makamında İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkan Mehmet Zeybek ile birlikte tüm protokol üyelerini, Siyasi Parti temsilcilerini, Sivil Toplum kuruluş temsilcilerini kabul eden Vali Yiğitbaşı, protokolün ve tüm halkın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM