Kadın kuaförleri salon kapatacakları günü oyladılar

Kadın kuaförleri salon kapatacakları günü oyladılar

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası yönetimi kadın kuaförlerine 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle uygulamaya girecek olan haftada bir gün salon kapatmada kapalı kalacak günün belirlemek için oylama programı düzenledi. Salı ve Pazar günü oylamaya açılırken oylama sonucu daha sonra açıklanacak

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından kadın kuaförlerine dün sabah Karayolları Parkı’nda kahvaltılı bir program düzenlendi.
“KUAFÖRLERİN GÖRÜŞÜ ESAS ALINACAK”
Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Suat Uygur, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi anlamlı bir günde Büyük Zaferin 100’ncü yıldönümünde kadın kuaförleriyle biraraya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Program hakkında bilgi veren Uygur şöyle konuştu: “1 Ekim 2022 tarihi itibariyle Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan kadın kuaförlerinin haftada bir gün tatil uygulaması için hangi günün tatil olarak belirleneceğine dair bir oylama yapmak için program düzenledik. Oda yönetim kurulu olarak şeffaf yönetim anlayışı ile kendi başımıza karar almak yerine meslektaşlarımızın görüşleri doğrultusunda tatil gününü belirlemeyi istiyoruz. Yapılacak oylamanın meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”
“KARAR HAYIRLARA VESİLE OLSUN”
Uygur şunları kaydetti: “Meslektaşlarımıza salonların kapalı olacağı gün olarak Salı ve Pazar günlerini önerdik. Oda üyelerimiz Salı ya da Pazar gününü tercih ederek kaşe basıp imzalayacaklar. Oylama sonucu Salı ya da Pazar hangi günün tercihi daha fazla olursa meslektaşlarımızın istedikleri olacak. Federasyonumuz Ticaret Bakanlığına konu ile ilgili önceden başvurmuştu. Müşteri kaybı yaşanmaması için, mağduriyet yaşanmaması için herkesin salonunu aynı anda kapatmaları için bu başvuru yapıldı. Bakanlık bunu kabul etti. Bir gün süreli istirahat en doğal haktır. Meslektaşlarımızın tercih edeceği günde tatil olması kararına saygılıyız. Tecrih edilen günde salonların kapatılması kararını Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na götürüp sunacağız. Kararın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılımları nedeniyle tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM