Karataş: Yetkililer Otogar Kavşağı’na tedbir almalı

Karataş: Yetkililer Otogar Kavşağı’na tedbir almalı

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, çevre yolu üzerinde bulunan otogar ve hastane kavşağında meydana gelen kaza ilgili açıklama yaptı. Karataş, “Yetkililerin bu kavşak ile ilgili tedbirleri almasını istiyoruz” dedi

Otogar ve Hastane kavşağında sıkça kazaların meydana geldiğini belirten Oda Başkanı İbrahim Karataş, en son ticari taksinin tır ile çarpıştığı kazada taksi şoförü ile yanındaki yolcunun hayatını kaybettiğini belirtti.
Bilindiği üzere kazada Recep A., idaresindeki 03 T 0190 plakalı ticari taksi kavşakta Ali İ., yönetimindeki 47 PT 219 plakalı tıra arakadan çarpmıştı. Otogar ve hastane kavşağında meydana gelen kazaların önüne geçilmesi gerektiğini belirten Karataş, “Otogar ve hastane kavşağında meslektaşlarımız sıkça kazaya maruz kalıyorlar. Önceki gün yine meslektaşımız şoför arkadaşımız Recep A, hayatını kaybetti ve toprağa verdik. Başka Receplerin kurban olmaması için bu kavşak ile ilgili acilen gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM