“Zaferin Yüzü, Senin Yüzün” tüm Türkiye’nin kullanımına sunuldu

“Zaferin Yüzü, Senin Yüzün” tüm Türkiye’nin kullanımına sunuldu

Büyük Taarruz’un 100. yılı kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar ve Kütahya’da düzenlenen “Zaferin Yüzü Senin Yüzün” fotoğraf etkinliğine gelen büyük ilgi üzerine internete taşınarak tüm Türkiye’nin kullanımına sunuldu

Büyük Taarruzun 100. yılına özel olarak Zafer Havalimanı’nın katkılarıyla Afyonkarahisar, Kütahya ve Zafer Havalimanı’nda düzenlenen ve büyük beğeni toplayan ‘Zaferin Yüzü, Senin Yüzün’ fotoğraf aktivitelerini dileyen herkes zaferinyuzu.com sitesi üzerinde deneyimleyebilecek.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkumandanlığında 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 100. yılı kutlamaları kapsamında Zafer Havalimanı’nın katkılarıyla düzenlenen fotoğraf kolajı internet ortamına taşındı. Afyonkarahisar ve Kütahya şehirleri ile Zafer Havalimanı’nda “Zaferin Yüzü, Senin Yüzün” teması ile gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında düzenlenen fotoğraf aktivitelerinin yanı sıra Afyon Kalesi’nde düzenlenen ışık-lazer gösterileri izleyicilere görsel bir şölen sundu. Zafer coşkusunu internet üzerine taşımak amacı ile Zafer Havalimanı tarafından hazırlanan Zaferinyuzu.com sitesi, 30 Ağustos 2022 Salı gününden itibaren kullanıma açıldı.
“Zaferin Yüzü Senin Yüzün” sloganı ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Havalimanı’nda düzenlenen “fotoğraf alanı” etkinliklerine yaklaşık 6 bin kişi katıldı. Fotoğraf alanları ve Afyonkarahisar Kalesi ışıklandırması ile lazer gösterilerinin de yer aldığı etkinlikler büyük beğeni topladı.
Zafer Bayramı coşkusu, Zaferinyuzu.com sitesi ile internete taşındı.
Kullanıcılar “https://zaferinyuzu.com/” sitesine girdiklerinde 30 Ağustos’un anlam ve önemini ifade eden kendilerine özel özçekim ve fotoğrafları sevdikleri ile paylaşabilecek. Siteyi ziyaret eden kullanıcılar, bilgisayarlarının ya da mobil cihazlarının kameraları ile özçekim yapabilecek ve ayrıca fotoğraf yükleyebilecekler. Kullanıcılar site üzerinde oluşturacakları fotoğrafları bilgisayarlarına ya da mobil cihazlarına indirerek sevdiklerine gönderebilecek ya da sosyal medyada kolayca paylaşabilecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM