“Seçimlere tüm kadrolarımızla hazırız”

“Seçimlere tüm kadrolarımızla hazırız”

DEVA Parti İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin tüm kadrolarıyla genel seçimlere bugün yapılacak
gibi hazır olduklarını belirtti. Daylık, “Seçim çalışmalarımıza destek vermek için ilimize seçim
otobüsü gönderildi. İki günde 5 ilçe ve civar köyleri gezme imkânını bulduk” dedi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, Milletvekili Genel Seçiminin 2023 yılında yapılacağı söylense de DEVA Partisi kadrolarının gelecek Pazar günü seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.
“VATANDAŞ SABIRSIZLIKLA SEÇİMLERİ BEKLİYOR”
Kadir Daylık, seçimlere 3 ay kala vatandaşın ayağına giden zihniyeti değiştirdiklerini ifade etti. Daylık, “Afyonkarahisar ve çevre ilçeleri dolaşarak halkımızın sorunlarını yerinde dinledik. Genel merkezimiz tarafından gönderilen otobüslerle vatandaşlarımızı coşturduk, heyacanlandırdık. Anladık ki vatandaşlarımız sabırsızlıkla seçimleri bekliyor. Deva kadrolarının görece gelmesini bekliyor. Zaman zaman otobüsten indik vatandaşlarımızın sorduğu sorulara cevap verdik. Vatandaş seçim tarihi belli oldu mu? Neden dolaşıyorsunuz? Cevabımız çok net biz yılın 12 ayı vatandaşlarımızla iç içeyiz, dertleriyle üzülüp, sevinçlerine ortak oluyoruz. Görülmeyeni görmek, duyulmayanı duymak için özveri ile vatandaşlarımız ile görüşüyoruz.” ifadelerini kullandı.
“SİYASETE PEK ÇOK İLGİ DEVA PARTİSİ KAZANDIRDI”
“DEVA Partisi birçok ilki siyasete kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek.” diyen Daylık şunları kaydetti: “Biz DEVA Partisi olarak eylem planları ile sorunların nasıl çözüleceğini şimdiden anlatan bir partiyiz. Bize soruyorlar ya bu eylem planlarını iktidar uygularsa diye. Bizde tam bu noktada diyoruz ki keşke yapsalar da iktidara geldiğimizde daha az hasarla teslim alsak. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Afyonkarahisar’a ayrı bir sevgisi var ayrı bir ilgisi var. Bilindiği üzere Afyonkarahisar’ın eniştesi. Seçim çalışmalarımıza destek vermek için ilimize seçim otobüsü gönderildi. İki günde 5 ilçe ve civar köyleri gezme imkânımız oldu. Tüm Türkiye’de aynı sekilde karış karış dolaşarak seçimlere hazır bir parti olacağız inşallah.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM