Vali Yiğitbaşı talepleri dinledi

Vali Yiğitbaşı talepleri dinledi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Gürna Yiğitbaşı, Dazkırı İlçesi ile ilçeye bağlı köylerde vatandaşların taleplerini dinledi

 

Dazkırı İlçesi’nde ziyaretlerde bulunan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, firma ziyaretleriyle üretimi yerinde incelerken, Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisinin açılışına katıldı.
Vali Yiğitbaşı’nın ilçe ziyaretlerinin ilk durağı Dazkırı Kaymakamlığı oldu. Vali Yiğitbaşı Dazkırı Kaymakamı Zeliha Uz’u makamında ziyaret ederek ilçenin eğitim, sağlık, ekonomi başta olmak üzere genel durumunu içeren bilgi aldı.
Ardından Dazkırı Belediye Başkanlığına geçen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı İsmail Taylan’dan hayata geçirdiği projeleri ile yürüttüğü çalışmalar konusunda bilgi alarak, kolaylıklar diledi.
Vali Yiğitbaşı ilçedeki ziyaretleri kapsamında atık yiyeceklerin sokak hayvanları için mamaya dönüşümünü sağlayacak Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisinin açılışına katıldı. Sıfır Atık projesini destekleyip israfı önleyecek tesisin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Vali Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Taylan’a da teşekkür etti. Tekstil ürünleri üreten fabrika ziyareti de yapan Vali Yiğitbaşı, üretim ve ihracata dair bilgiler aldı.
TALEPLERİ DİNLEDİ
Vali Yiğitbaşı, Kızılören ve Çiftlik köylerini ziyaret etti. Kızılören Köyü’nde yer alan koruma altından bulunan asırlık çınar ağacının gölgesinde mola veren Vali Yiğitbaşı, burada vatandaşlarla sohbet etti. Çiftlik Köyü’nde de köy sakinleriyle bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, talepleri dinledi.
Son olarak yüzde 99.5 saflıkta anhidr rafine sodyum sülfat, ve yüzde 99,9 saflıkta rafine sofra tuzu üretimi yapan tesiste de incelemelerde bulunan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ileri teknoloji kullanılarak yapılan üretime dair bilgi aldı.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM