Yalçın: Kendin Yap  Atölyeleri yaygınlaşmalı

Yalçın: Kendin Yap Atölyeleri yaygınlaşmalı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencileri geleceğe hazırlayan Kendin Yap Atölyesi eğitimlerinin daha yaygınlaşması gerektiğini belirtti

 

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 8 Ekim 2022 tarihinde Kendin Yap Atölyesi’nin Park Afyon AVM’de düzenlediği etkinliklere katıldı. Robotik Kodlama, Arduino, Akıl ve Zekâ Oyunları, Ahşap Tasarım ve Yaratıcı Drama Alanlarında yapılan etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, etkinliğe katılan öğrencilerle sohbet etti. Yalçın yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Öğrencilerimizin ‘Kendin Yap Atölyesi’ etkinlikleri kapsamında yapılan çalışmalara olan ilgisi ilimiz adına memnuniyet vericidir. Çocuklarımızın teknolojiyi eğlenceli ve faydalı bir şekilde kullanmalarının yanı sıra yaratıcılıklarını geliştiren tasarım etkinlikleri ve düşünme becerilerini artıran etkinliklerle mutlu olduklarını görmek bizleri de mutlu etti. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan Kendin Yap Atölyesi eğitimlerinin daha yaygınlaşmasını temenni ederken, etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM