İşbirliği protokolü yenilendi

İşbirliği protokolü yenilendi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı arasındaki işbirliği protokolü yenilendi

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştiriler işbirliği protokolü imza töreninde Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın hazır bulundular.
Afyonkarahisar’daki okullarda eğitimin niteliğini geliştirmek, öğrencilerin başarılarının arttırılarak sosyal ve kültürel yönden ilerlemelerini sağlamak amacıyla, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı arasında düzenlenen protokol ile birlikte, Afyonkarahisar ili ve 17 ilçesinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında eğitimin niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar ile öğrencilerin akademik başarılarının artırılması, sosyal ve kültürel yönden ilerlemelerinin sağlanması, eğitim programlarının geliştirilmesi, mezun olma durumuna gelmiş öğretmen adaylarına mesleki tecrübe kazandırılması ve ailelerin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunması noktasında, taraflar arasında iş birliği ve koordinasyonu sağlanacak.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM