İYİ Parti’de Gümüş üzüntüsü

İYİ Parti’de Gümüş üzüntüsü

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanı Erdal Gümüş vefat etti

 

İYİ Parti Afyonkarahisar kurucu il başkanı, İş Adamı ve Maden Mühendisi Erdal Gümüş, vefat etti.
Bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi gören Gümüş İscehisar’da maden mühendisliği, danışmanlık ve mermercilik sektöründe faaliyet gösterirken İYİ Parti’nin kuruluş çalışmalarında yer almıştı.
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Mart ayında İYİ Parti Afyonkarahisar Kurucu Başkanı Erdal Gümüş’ü İscehisar ilçesindeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletmişti.
50 yaşında hayatını kaybeden Erdal Gümüş’ün cenazesi dün ikindi namazına müteakip İscehisar Ulu Camii’nden kaldırıldı. Gümüş’ün cenaze törenine İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Genel Sekreter Yardımcıları Uğurhan Ferudun, Berat Tiryaki, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki il ve ilçe yönetimleri ile Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Milletvekili Cemal Enginyurt, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır Erdem, cenaze törenine katılamadıkları için çelenk gönderdi. Cenaze töreninin ardından Genel Sekreter Uğur Poyraz, Gümüş’ün ailesini ziyaret ederek Genel Başkan Meral Akşener’in başsağlığı dileklerini iletti.
AKŞENER: BİZ KENDİSİNDEN RAZIYDIK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün TBMM’de yapılan Grup Toplantısının açılışında Erdal Gümüş’ten bahsetti. Akşener şunları söyledi:
“Herkesin kaçtığı bir dönemde bir iş insanı olarak işini tehlikeye atıp ailesinin geçimini tehlikeye atıp kurucu il başkanımız olmuş o görevi başarıyla sürdürmüş ve hiçbir şeye talip olmadan bu partinin var olmasını sağlamak için elinden gelen her şeyi ortaya koymuş bir kardeşimizi, Erdal Gümüş kardeşimizi, Afyon kurucu il başkanımızı kaybettik. Allah mekanını cennet etsin, biz kendisinden razıydık, inşallah Allah da ondan razı olur, hepimize başsağlığı diliyorum.”
“AYNI YOLDA YÜRÜMEKTEN GURUR DUYUYORUM”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’da hayatını kaybeden İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Erdal Gümüş için taziye mesajı yayımladı. “Gümüş’ün nezdinde ebediyete intikal etmiş tüm dava arkadaşlarımı rahmetle anıyorum” diyen Mısırlıoğlu, “İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’daki ilk İl Başkanı, maden mühendisi Erdal Gümüş, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa 50 yaşında yenik düşerek hayatını kaybetti. Gümüş ile aynı yolda yürümekten gurur duydum. Bizim için çok kıymetli olan, saygıdeğer yol arkadaşımız Erdal Gümüş’ün bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştüğünü öğrendik. Kendisi Afyonkarahisar iş ve siyaset dünyasının sevilen bir ismiydi. Rahmetli Gümüş, partimizin kuruluşunda canla başla çalıştı, çabaladı, bayrağı bizlere teslim etti. Onunla aynı yolda yürümekten gurur duyuyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kurucu İl Başkanımız Gümüş’ün nezdinde ebediyete intikal etmiş tüm dava arkadaşlarımızı da rahmetle anıyorum.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM