“Borsa başkanlığını şerefiyle yapıyor, bundan sonra da desteğim”

“Borsa başkanlığını şerefiyle yapıyor, bundan sonra da desteğim”

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’e seçim sonrası tebrik ziyaretinde bulundu. Mühsürler’i tebrik eden Taytak, “Sayın Mühsürler’in bölgedeki Borsa Başkanları ile gıda üzerine yapılan tüm çalışmalarda büyük destekleri vardır. Uzun yıllardır Borsa Başkanlığını şerefi ile yapıyor. Kendisini tekrar tebrik ediyorum. Gurur duyduk, bundan sonrada elimden gelen desteği vereceğim” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda (ATB) yapılan seçim ile yeniden başkan seçilen Mehmet Mühsürler’e ilk hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Taytak’a, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal eşlik ettiler.
“KAZANAN MÜHSÜRLER DEĞİL AFYONKARAHİSAR OLDU”
ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Borsa’nın yeni göreve seçilen yönetim kurulu başkanı ve üyelerine ilk ziyareti yapan MHP heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Mühsürler, Ticaret Borsasına ve sektöre verdiği destekleri nedeniyle Mehmet Taytak’a ayrıca teşekkür etti. Borsa Başkanlığına tekrar seçilen Mehmet Mühsürler ve yönetimine başarılar dileyen Taytak, “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde Borsa Başkanımız tekrar güven tazeleyerek görevinin başındadır. Kazanan kendisi değil, kazanan Afyonkarahisar olmuştur. Sayın Mehmet Mühsürler’in bölgedeki Borsa Başkanları ile gıda üzerine yapılan tüm çalışmalarda büyük destekleri vardır. Uzun yıllardır Borsa Başkanlığını şerefi ile yapıyor. Kendisini tekrar tebrik ediyorum. Gurur duyduk. Bende şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de elimden gelen desteği vereceğim.” dedi.
“GEÇMİŞTE YAPILANLAR GELECEKTE YAPILACAKLARIN GÖSTERGESİ”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Kocacan, “Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Geçmişte yapmış olduğu çalışmalar, gelecekte yapacağı çalışmaların göstergesi olacaktır. Afyonkarahisar ve sektör için önemli çalışmalar yapılmaktadır. Tekrar hayırlı olsun diliyorum.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM