Gelecek Partisi’nden görme engellilere destek

Gelecek Partisi’nden görme engellilere destek

Gelecek Partisi İl Başkanlığı teşkilatı, görme engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla 64 yıldır kutlanan Beyaz Baston Güvenlik Günü farkındalık yürüyüşüne katılarak görme engellilere destek verdi

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, parti olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını vurguladı.
“GELECEK PARTİSİ OLARAK HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, yürüyüş sonrası değerlendirmelerde bulundu. Dünyada her yıl 15 Ekim tarihinde kutlanan Beyaz Baston Güvenlik Günü farkındalık yürüyüşüne katıldıklarını belirten Ertaş, “15 Ekim Beyaz Baston Güvenlik Günü, Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Gelecek Partisi İl Teşkilatı olarak bizlerde bu yürüyüşe katıldık. Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından farkındalık oluşturmak adına yıllardır bu yürüyüş yapılıyor. Bizler Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak kardeşlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizim elimiz her zaman onların elinin yanında. Her zaman omuz omuza birlikteyiz. Bu güzel projelere imza attıkları için Şube Başkanı Hakan Erdoğan ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.
“ŞEHİR PLANLAMASINDA ENGELLİLER GÖZETİLMELİ”
Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu belirten Ertaş sözlerini şöyle tamamladı: “Allah’ın bizlere vermiş olduğu her organın ayrı bir önemi var. 15 Ekim günü bizde görme engelli vatandaşlarımızın yaşadıklarını deneyimlemek ve empati kurmak için gözlerimiz kapalı bir şekilde yürüyüşe katıldık. Bizler partimiz olarak görme engelli vatandaşlarımız için yalnızca yollardaki uyarıcı kılavuzla kalınmaması gerektiğini, şehir planlaması yapılırken her zaman bu farklılık gözetilmesini her zaman ifade ettik. Afyonkarahisar’da engelli vatandaşlarımızın herkesle eşit haklara sahip olmaları ve karşılaşabilecekleri engellerin ortadan kaldırılması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM