“VAZİFEMİZ,  AFYON’A  HİZMET ETMEK”

“VAZİFEMİZ, AFYON’A HİZMET ETMEK”

AK Parti heyeti ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaret etti

 

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Serteser’in ardından ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i de ziyaret etti. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, İbrahim Sömer, Kerem Güzel, Mehmet Kumartaşlı ve Ömer Özpınar da yer aldı.
Eroğlu, “ATSO’nun hizmetkarıyız; emrinize amadeyiz. Bizim vazifemiz Afyonkarahisar’a hizmet etmek. 4000 proje var ve Afyon’u uçuracak. Yıllarca hasretle beklediğimiz sağlık turizm yapmak istiyoruz. İşlemler tamamlandı. Bunu da hayata geçirirsek çok talep var çünkü. Kış turizmi noktasında da çalışmalar tamamlandı o da hazır. Biz hazırız her şeyi yapmaya. Sizlerden talebimiz Afyon için tek yürek olalım. Birlik beraberlik kardeşlik içinde bu dönemde yürütülürse çok iyi şeyler olacaktır. Çok büyük hizmetler yapacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.
ÇELİKTEN’TEN ORTAK AKIL VURGUSU
ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de “Afyonkarahisar’a hizmet için bu göreve talip oldum. Afyonkarahisar’da et, süt, yumurta konuşuluyorsa bizimde payımız vardır, ilk kurulan yem fabrikası biziz. İş kültürümüzü kurum kültürümüzü Afyon’da geliştirip büyütmek istiyoruz. Üretici kazanırsa Afyon kazanır. Ortak akılla ve beyin fırtınası ile doğru kararlara ulaşırız. Sizlerin de bizlerin yanında olmasını isteriz.” ifadelerini kullandı.
Eroğlu, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’e Paşa Camii ile ilgili belgeyi; Çelikten de Eroğlu’na Yumurta Üreticileri Birliği Tüzüğü’nü takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM