Borsa’da görevlendirmeler tamam, sırada bina değişikliği var

Borsa’da görevlendirmeler tamam, sırada bina değişikliği var

ATB yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı

 

Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) 8 Ekim 2022 tarihinde yapılan organ seçimleri süreci tamamlandı. Yeni seçilen Yönetim Kurulu dün öğleden sonra saat 14.00’de ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımları ve önemli kararlar alındı.
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’in Başkanlığı’ndayönetim kurulu üyeleri arasında yapılan görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi: Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Başkan Yardımcıları Alper Erdem ve Mustafa Gönüllü, Sayman Üye Oğuzhan Arslan. Üyeler; Yaşar Abdullah Küçük, Orhan Olgun, Hakan Şahin.
ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILACAK
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler toplantıda alınan kararlarla ilgili açıklama yaptı. Mühsürler şunları kaydetti: “Ben hariç diğer üyeler ilk defa borsa yönetimine girdi. Hepsi çok kıymetli, iş hayatında başarılı ve saygın kişiliklerdir. Borsamızın geleceği, üyelerimizin menfaati için canla başla, gece gündüz demeden çalışıp alnımızın akıyla görevimizi tamamlayacağımıza inanıyorum. Borsamızı üretici ile tüccarı buluşturan satış salonları, laboratuvarı, lisanslı depolarıyla ve işlem hacimleriyle adından söz ettiren ülkemizin önde gelen borsaları arasına getireceğimize inanıyorum. Bunların gerçekleşmesi için önemli yatırımlar yapacağız.Artık borsacılık faaliyetlerimizi çok yakın bir zamanda Organize Sanayi Bölgesindeki kendi yerimizden yürüteceğiz. İzmir yolundaki idari binamızı ve arazisini Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitemize bırakıyoruz.”
İKİ KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERİLDİ
Mühsürler sözlerini şöyle tamamladı: “Borsamıza ait şirketlerimizin genel kurullarını önümüzdeki hafta gerçekleştirip devir alacağız. Şirketlerimizin de yönetimini yenileceğiz. Allah hiç birimizi utandırmasın. Yeni yönetim olarak yaptığımız görev dağılımı toplantımızda önceki Genel Sekreterimiz Yılmaz Göktaş Yönetim Kurulu Danışmanlığına, Muhasebe Müdürümüz İsmail Öztürk ise Genel Sekreterliğe atandı. Genel Sekreter ve Tescil Şefinin görevlerine son verildi.” >> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM