Hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti

Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Acar, Doğa Kuma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Murat Kuzkale, Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar Şube Başkanı Nevzat Karakoçan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaret ettiler.
Heyet, Serteser ve Çelikten’i tebrik etti; Serteser ve Çelikten de heyete teşekkür etti. Heyetin Serteser’i ziyareti sırasında ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Bayana ile Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer de hazır bulundu.
Afyonkarahisar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Derin ile ATSO Meclis Üyesi Bediha Yıldız’da ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ile Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaret ettiler. Derin ve Yıldız, Serteser ve Çelikten’i tebrik ederlerken, Serteser ve Çelikten de ziyaret dolayısıyla Derin ve Yıldız’a teşekkür ettiler.
Öte yandan,
ATSO Disiplin Kurulu Üyesi Abdullah Taş ile iş insanı Cemil Uluışık, Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, Sandıklı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Şahin, Meclis Başkanı İsmail Özel, Sandıklı TB Genel Sekreteri Mustafa Şengezer, Uluslararası Girişimci İş Kadınları Derneği (UGİKAD) Kurucu Başkanı Melike Akkent, Funda Güleç Yaman, Tülin Helvacıoğlu Gönül Ar Güngör, Kadriye Kazan, Aynur Kocaman, Banu Bekişoğlu, Melis Alpata, Kübra Ünal, Melike Uludağ, Melehat İpek Yılmaz Göktürk, Dilek Turğut Kestane, Gizem Korkmaz, Nihal Öç Korkmaz Fulya Bolcal, Pınar Kılıç Kanbir, Esen İnkaya, Filiz Özden Yılmaz, Derya Budak, 27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Rasime Fedakar, Dilek Mihrioğlu, Şule Aydın, Melek Çakmaktepe ve Serap Güderler, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ettiler. Serteser, ziyaretler dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM