NG Hotels’in lüks konfor deneyimine 4 ödül birden

NG Hotels’in lüks konfor deneyimine 4 ödül birden

Dünyanın en lüks otellerinin belirlendiği World Luxury Awards 2022 açıklandı.
NG Hotels, World LuxurySpaAwards 2022’de aldığı 4 ödül ile kalitesini taçlandırdı

 

Başarısını ulusal ve uluslararası alanda aldığı ödüllerle birçok kez tescilleyen NG Hotels, NG Sapanca, NG Enjoy, NG Afyon ve NG Phaselis Bay ileWorld LuxuryAwards 2022’de 4 ödül birden aldı.
NG Hotels, misafirlerine sunduğu lüks hizmetleri ile aldığı ödüllere yenilerini ekledi. Lüks segment otellerin en iyilerinin değerlendirildiği World Luxury Spa Awards 2022’de; NG Afyon “Aliva Spa Luxury Mineral Spring Spa”ödülüne, NG Sapanca “Luxury Forest Spa” ödülüne layık görülürken, World Luxury Hotel Awards 2022’deNG Enjoy “Luxury Spa Hotel” ödülüne, NG Phaselis Bay “Luxury Beachfront Resort” ödülüne layık görüldü.
LÜKS HİZMETLERİNİ BİR KEZ DAHA TESCİLLEDİ
2008 yılında Sapanca’da açılan NG Sapanca “Luxury ForestSpa” ödülüyle, termal keyfini lüksle harmanlayan NG Afyon “Luxury Mineral Spring Spa” ödülü ile başarısını taçlandırdı.
Dinlenmek ve yenilenmek isteyenlere doğayla iç içe huzurlu bir ortam sunan NG Enjoy, “Luxury Spa Hotel” ödülünü aldı. Muhteşem manzarası, etkileyici atmosferi ve ayrıcalıklı konforuyla konuklarına özel bir tatil sunan NG Phaselis Bay ise dünyanın en lüks otellerinin belirlendiği World Luxury Awards 2022’de “Luxury Beachfront Resort ” seçildi.
HEDİYE GÜNAL GÜR: BU ÖDÜLLER BİZİ DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN MOTİVE EDİYOR
NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, ödül töreninde turizm profesyonelleri tarafından verilen bu prestijli ödülleri almanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Dünyanın en itibarlı ve lüks otellerinin listesinde yer almak gurur verici. Dünyanın pek çok ülkesinden ve Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerimizi dünya standartlarındaki hizmet kalitemiz ile ağırlıyoruz. Bu ödüller bizi daha iyisini yapmak için motive ediyor. Hizmet sektöründe takım çalışması çok önemli. Bu ödülün arkasında güçlü bir ekip var. Tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM