Belediye, ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı

Belediye, ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı

Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Hizmetleri Birimi, yaklaşan kış aylarıyla birlikte yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi bin çocuğun mont ve bot ihtiyacını karşılıyor

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in katılımıyla mont ve botlar, tespit edilen çocuklara dağıtılmaya başlandı.
“HİÇBİR ÇOCUĞUMUZUN ÜŞÜMESİNİ İSTEMİYORUZ”
Afyonkarahisar Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereğini yapmaya devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ihtiyaç sahipleri ve halkın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olduklarını ifade etti.
“Karda kışta soğukta hiçbir evladımızın üşmesine gönlümüz razı olmaz.” diyen Başkan Zeybek, “Amacımız yine her zamanki gibi çocuklarımızı mutlu etmek, soğuk kış günlerinde onları ısıtabilmek. Soğukların başladığı bu günlerde yetim ve öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelerimizi düşünerek çocuklarımıza kışlık mont ve botla yardımcı olalım istedik. Hiçbir çocuğumuz üşümesin istiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanındayız.” dedi.
Belediye Meclis Üyelerinden Bekir Lafçı ve Abdullah Hocaoğlu’nun da katıldığı programda çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM