Çelikten: Üretirsek kazanırız,  üretici kazanırsa herkes kazanır

Çelikten: Üretirsek kazanırız, üretici kazanırsa herkes kazanır

Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eroğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

 

Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevki Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri olan ATSO Meclis Üyesi Şükrü Balık ve Abdil Tıkır, Kooperatif Müdürü Fazlı Öztürk, Tarım Uzmanı Fahrettin Şenbabaoğlu, Halkla İlişkiler ve Basın Danışmanı Furkan Necli, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaret etti.
“ÇELİKTEN AFYONKARAHİSAR’A DEĞER KATACAK”
Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eroğlu, “Mustafa Ali Çelikten Başkanımız’a yeni görevi hayırlı, uğurlu olsun. Kendisi, daha önceden de tanıdığımız, sevdiğimiz, Afyon’un sevilen ve sayılan işadamlarımızdan, yöneticilerimizden birisidir. Bu görev dolayısıyla Afyon’a değer katacağını düşünüyorum. Biz de Mustafa Ali Çelikten Başkanımız ile uyumlu çalışacağımızı düşünüyorum. Afyon Pancar Kooperatifi olarak Afyonkarahisar çiftçisinin, tarımının gelişmesi için çalışıyoruz. Afyon’da çiftçilerin lehine olan tüm organizasyonlarda biz varız, var olacağız. Elimizi Afyonkarahisar’a hizmet adına taşın altına koyduk.” dedi.
“MERKEZ ODAĞIMIZ AFYOKARAHİSAR”
ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, “Beni Afyon’u üreticiden sanayicisine varana kadar kesimini temsil eden ve bu sıkıntıları yaşayan bir birey, bir ziraat mühendisi olarak görün. Biz Afyon’un gelişmesi ile alakalı en küçük esnaftan en büyük sanayiciye varana kadar Afyon’da katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi ile alakalı ‘Üretirsek kazanırız, üretici kazanırsa herkes kazanır’ düsturu ile yola çıktık. Tamamıyla Afyon’u kucaklayıcı, uzlaşıcı, birlikte ve beraberlikle hareket eden bir yöneticiyim. Bu nedenle sizlerle çalışmak bana ayrıca gurur verecek. Siz de bizim üretim dinamiklerimizden birisiniz. Bilgi birikimimizi hep beraber harekete geçirerek inşallah daha iyi bir Afyon için yürüyüş yapalım. Özellikle üretim ve üretici birlikleri, kooperasyon ruhuna sahip olan kooperatiflerle beraber çalışmak bizim hazzımızı ve çalışma azmimizi artırır. Merkez odağımız Afyon. Afyon kazanırsa bundan mutlu oluruz.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM