“Vatandaşını unutup zulmeden eski Türkiye yok”

“Vatandaşını unutup zulmeden eski Türkiye yok”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Vatandaşını unutan ve zulmeden eski Türkiye yok” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) heyeti Afyonkarahisar’da mahalle üye ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde vatandaş talepleri alındıktan sonra hazırlanan raporun partinin Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletildiği kaydedildi.
“TÜM ÜYELERİMİZİN VE VATANDAŞLARIMIZIN ARKASINDAYIZ”
Üye ziyaretleri doğrultusunda Yarenler Mahallesi’nde temaslarda bulunan AK Parti heyeti talep ve istekleri toplayarak rapor haline getiriyor. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, üye ziyaretlerini teşkilat üyeleriyle birlikte yaptıklarını kaydetti. Uluçay, “Ziyaretlerimizde Kadın Kollarımız var, Gençlik Kollarımız var, ana kadememiz var, merkez ilçemiz var, mahalle başkanlarımız var. Biz her zaman üyelerimizi planlı ve programlı bir şekilde ziyaret ediyor, hal ve hatırlarını soruyoruz. Yarenler Mahallemizin sakinlerinin talepleri varsa hem yerel hem genel, bunları da raporlayıp bilgilendirip başta bakanımız olmak üzere vekillerimize iletiyoruz. İnşallah tüm üyelerimizin tüm vatandaşlarımızın her zaman yanında ve arkasındayız. İstişare halindeyiz, iç içeyiz. İnşallah 2023 yılında da desteklerinin devamını bekliyoruz.” dedi.
“ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
“Ziyaretlerimiz hükümetimizin yatırımlarını anlatıyoruz” diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti: “Çalışmaları, müjdeleri ve yeni uygulamaları anlatıyor, memnuniyet durumlarını soruyoruz. Mevcut uygulamaların dışında talepleri var mı, onları alıyoruz. Örneğin il başkanları toplantımız var. Geçen haftaki ziyaretlerimizin raporlarını hazırladık. Bu toplantıda Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Talepleri bu şekilde ileterek sorunların daha hızlı ve pratik şekilde çözümlenmesini sağlıyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinden önce de sonrası da ziyaretlerimize devam edeceğiz. Üyelerimiz bizi gördüğünde bizle beraber çalışmalara katılmak istiyorlar. Üyelerimiz oldukça memnun. Tabii bununla birlikte yeni katılımlar da bir hayli fazla. Haliyle biz şunu görüyoruz; Geçen hafta yaptığımız ziyaretlerde devletimizin yıllar boyunca bütün hanelere ulaştığına bir kez daha şahit oluyoruz. Hiçbir vatandaşımız kimsesiz değildir. Kimseyi biçare bırakmayız. Artık vatandaşlarını unutan, vatandaşına zulmeden eski Türkiye yok. Milletimizin derdi ile dertlenmiş bir liderimiz ve teşkilatımız var.”

 

“TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE 2023 ÖNCESİ SAHADAYIZ”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ziyaretleri değerlendirdi. Karadeniz şu ifadeleri kullandı: “Tam kadro yönetimimiz, Kadın, Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Merkez İlçe Yönetimimiz ve mahalle başkanlarımızla birlikte Yarenler ve Yunus Emre Mahallesi’ndeydik. Üyelerimizi ziyaret ediyor, hal-hatır soruyoruz. 2023’e yönelik isteklerini soruyoruz. Bizden bir talepleri olup olmadığını soruyoruz. Ayrıca yine hem esnaf ziyareti hem de üye ziyareti dolayısıyla bir araya geliyoruz. Tabii biz bunu ziyaretleri yaparken yeni üyeler de kazandırıyoruz. 2023’e kadar sokak sokak kapı kapı yeni üye kazandırma çalışmalarımız devam edecek. Teşkilatımızla birlikte 2023 öncesi sahadayız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM