Gazeteciler Cemiyeti’nden “hayırlı olsun” ziyaretleri

Gazeteciler Cemiyeti’nden “hayırlı olsun” ziyaretleri

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Afyonkarahisar Ticaret Borsası’na, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Bölge Başkanlığı’na “hayırlı olsun” ziyaretlerinde bulundu

İLK ZİYARET AFSÜ’YE
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti, YÖK tarafından yeniden ataması yapılanAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’ahayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt’a, Cemiyet yönetim kurulu üyeleri İsmail Akar, Hakan Dilek, Faruk Kılınç ve Ömer Elçi eşlik etti.
Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt “Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak tüm basın camiası adına yeni dönemde size başarılı çalışmalar diliyoruz. Yeniden atamanız gerçekleşti. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesimizde inşallah bundan sonrada daha önceki başarılı çalışmalarınızın devam edeceğine inanıyoruz. Basın camiası ile olan dayanışmamızın işbirliğimizin yeni dönemde de artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bu inancımızla birlikte başarılarınızın devamını diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
OKUMUŞ: BURADA YAPILACAK GÜZEL İŞLER ÜLKEYE ÖRNEK OLACAKTIR
AFSÜ Rektörü Okumuş ise Cemiyet’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Okumuş, “Sayın YÖK başkanımızın talebi,sayınCumhurbaşkanımızın teveccühü ile inşallah ikinci dönemde tekrar burada devam etmemiz yönünde bir durum ortaya çıktı. Önce Rabbim utandırmasın ve bize güçkuvvet versin diyorum. Daha acaba rahatmı oluruz diye düşünürken baktık ki hiç öyle değil. Eski tecrübemizin üzerine geçmişin üzerine mevcut işler artı yeni işlerinde eklenmesi tecrübeli olarak biraz daha büyük işler yapmak, daha çok çalışmak daha çok vakit ayırmak Afyonkarahisar’a daha çok hizmet etmek inşallah bu dönemde de nasip olsun. Ben samimi olarak şunu söylüyorum. Şehir örneği olarak ele aldığımızda Afyon, tüm kurumları ile işbirliği yapmak, el birliği yapmak herkesin faydasına ve ilin faydasına olacaktır diye düşünüyorum ve burada yapılacak güzel işler ülkeye örnek olacaktır. Ülkenin hem eğitim açısından hem sağlık hizmetleri açısından hem ekonomisi açısından çok daha faydası olacaktır ve gelişmesine katkısı olacaktır” diye konuştu.
OKUMUŞ: BASININ DESTEĞİYLE İYİ BİR SİNERJİ YAKALADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
“Hatalarımız olduğunda basının bizi yönlendirmesini talep ediyoruz” diyen Rektör Okumuş sözlerini şöyle sürdürdü: “Basınımızdan bizi yönlendirmesini, hatalarımız kusurlarımız varsa bunları bize iletmesini ve sizlerin bazen bizim göremediğimiz şeyleri sizlerin yönlendirmesi bizim mevcut işlerimizin üzerine daha fazla koymamızı sağlamamızı gerekiyor. Bu yüzden sizden açık ve net olarak destek talep ediyorum. Birlikte çalışalım diyorum. Birlikte işlerimizi yapalım. Bu şehir hiçbirimizin değil, bu şehir ülkemizin bu şehir halkın. Şahsi olarak yapılan işler kişilere çok fazla bir şey sağlamayacaktır. Yapılan iyi işler bu şehre bu vatandaşa kalacaktır. Hatalı kusurlu işlerde bu şehre zarar verecektir. O yüzden ben basının desteğiyle ki iyi bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum, biz birbirimizi ne kadar çok seversek, ne kadar çok muhabbet edersek, biz ne kadar çok iletişimizi korursak ne kadar çok konuşursak o kadar çok hayırlı bereketli işler yaparız diye düşünüyorum. Ben inşallah bu sinerjinin bundan sonraki dönemde de devam etmesini diliyorum.”
OKUMUŞ: 4 YIL SONRADA AFYON’DA KALACAĞIM
“Ülkeyi bir taradığımızda, diğer üniversitelere bir baktığımızda Afyon için Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak bazı katmadeğerler sağladığımızı düşünüyorum” diyen Rektör Okumuş, “Ama yeter mi yetmez. Daha fazlasını yapmalıyız. Mevcutlarla yetinmemiz gerekiyor. İnşallah bundan sonraki dönemde 4 yıl sonra ne yaparım diye düşünüyorum, Afyon’da kalacağız gibi geliyor. Hem ildeki sanayicisinden, işadamından memurundan gazetecisinden bürokratından artık herkesle bir samimiyetimiz oluştu. İli de artık köşe bucak tanıdım. İlin hoş bir samimiyeti var. İl bir şeyler yapalım biz size destek olalım siz bize destek olun diyor. Projeler geliştirelim. Biz bu samimiyeti de görünce bize artık çalışmak düşüyor. Yeni projelerle bizden sonraki geleceklerin önünü açalım” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.
“4 YIL ALNIMIZIN AKIYLA GÖREV YAPACAĞIZ”
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ziyarette yaptığı konuşmada Mühsürler ve ekibine hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Küçükkurt şu ifadelere yer verdi: “Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak bugün ticaret borsamızın yeni yönetim kurulu başkanı sayın Mehmet Mühsürler’e yeni dönemde başarılı çalışmalar dilemek için ziyarette bulunuyoruz. Allah mahcup etmesin, hayırlı uğurlu olsun. Ticaret borsası Afyonkarahisar için önemli hizmetleri olan önemli kuruluşlardan bir tanesi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hayırlı çalışmaların devam edeceğine inanıyor, başarılar diliyoruz.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler ise basının desteğini her zaman beklediklerini ifade etti. Başkan Mühsürler, “Cemiyetinize şahsım ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Hepiniz hoş geldiniz, onurlandırdınız. Birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar’a neler yapabiliriz bunları sizlerin sayesinde yazılı medya görüntülü medya olarak desteklerinizi her zaman bekliyoruz. Bu süreçte Afyonkarahisar için ne yapabiliriz neler ön plana alıp devam ettirebiliriz birlik beraberlik içerisinde Allah nasip ederse bu 4 yılda kazasız belasız anlımızın akıyla yaptırmak nasip olsun.” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler’in hayırlı olsun ziyaretine Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, İsmail Akar, Hakan Dilek, Faruk Kılınç ve Ömer Elçi katıldı.
TÜRSAB BÖLGE BAŞKANLIĞI AFYONKARAHİSAR İÇİN ÖNEMLİ
AGC Yöneticilerinin son ziyaret noktası Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin Afyonkarahisar’da bulunan bölge başkanlığı oldu. Burada TÜRSAB Bölge Temsilcisi Bilal Şenel ve seyahat Acentalarının yetkilileri ile bir araya gelen Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri TÜRSAB’ın son dönemde sesini daha çok duyurmaya başladığına dikkat çektiler. TÜRSAB’ın ilimiz ve bölgemiz adına yaptığı çalışmaları önemsediklerini belirten AGC Başkanı Sezer Küçükkurt, “Bizler de basın camiası oarak bu çalışmalara elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. İlimizin tanıtımı açısındarn TÜRSAB ve siz yöneticileri önemli bir görev üstleniyorsunuz” dedi. Basın camiasını her çalışmada yanlarında bulduklarına dikkatn çeken TÜRSAB Bölge Temsilcisi Bilal Şenel ise, “Başta gastronomi etkinlikleri olmak üzere ilimizin tüm değerlerini tanıtmak için bizler var gücümüzle çalışacağız. Bu çalışmalarımızda sizlerden gördüğümüz destek de bize ayrıca güç veriyor.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM