AK Parti’de üye ziyaretleri sürüyor

AK Parti’de üye ziyaretleri sürüyor

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları üye ziyaretlerine devam ediyor. Teşkilat mensupları hafta sonu Dervişpaşa ve Kasımpaşa mahalle sakinlerini ziyaret ettiler

 

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hem hükümetin icraatlarını hem de Afyonkarahisar Belediyesi’nin faaliyetlerini anlattılar.
İl Başkanı Uluçay, “Kapı kapı, sokak sokak gezerek büyük ve kutlu davamızı anlatmaya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını kıymetli hemşehrilerimize iletmeye devam edeceğiz.” dedi.
AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya da,”Aşkınan Çalışan Yorulmaz” diyerek çıktığımız bu yolda sokak sokak, kapı kapı gezerek milletimize hükümetimizin çalışmalarını içeren broşürlerimizi ulaştırdık. Bugün bir kez daha gördük ki AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları 2023’e hazırdır.” diye konuştu.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise, “AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatları, her kademesiyle şehrimizde sokak sokak, kapı kapı gezerek gönüllere misafir oluyor. 2023 ve daha nice zaferler için durmak yok yola devam” diye konuştu.
Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz’de, “Tevazu ve samimiyet diyerek çıktığımız yolda hizmet aşkıyla bir yılı geride bırakıyoruz. Kapı kapı gezerek vatandaşlarımızı dinledik. Derdi olana derman olmak gönüllerde yer edinmek istedik. Afyonkarahisar için teşkilatımız ile var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM