Genç, güven tazeledi

Genç, güven tazeledi

MP İl Başkanı Selahattin Genç’in tek aday olduğu İl Başkanlığı seçiminde 56 delegeden 33 delege oy kullandı. Genç, 33 oyun tamamını alarak MP İl Başkanlığı görevine seçildi

 

Millet Partisi (MP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın 10’ncu seçimli olağan genel kurul toplantısı dün öğleden sonra Afyon Lisesi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Genel kurul divanı; MHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Geçioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Başat ve Tavşanlı İlçe Başkanı Halil Özcan’dan oluştu. Genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Toplantıya MP Genel Başkanı Cuma Nacar, Genel Başkan Yardımcıları, bazı siyasi partilerin il temsilcileri, MP kurucu merhum Genel Başkanı Aykut Edibali’nin eşi Filiz Edibali, Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan ve partililer katıldılar.
“ÜLKEMİZ PEK ÇOK SORUN YAŞIYOR”
Toplantının açış konuşmasını MP Afyonkarahisar İl Başkanı Selahattin Genç yaptı. Genç şunları söyledi: “Partimizin merhum rahmetli kurucu Genel Başkanı Aykut Edibali Afyon Lisesi mezunudur. Afyon Lisesi’nin verdiği en değerli mezunlardan biridir. Bugün ülkemiz varlık ve bekasına dair birçok sorun yaşamaktadır. Bu sorunları ancak samimi, ciddi kadroları olanlar çözebilir, yönetim sağlayabilir. Buna Türkiye’de en uygun partide Millet Partisidir. Onun tabanı olan mücadele birliğidir. Mücadele Birliği bu şehrin her sokağını, caddesini adım adım gezdi. Binlerce, yüzlerece genç yetiştirdi.”
“MUHTEŞEM TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Genel kurul toplantısının ikinci konuşmasını MP Genel Başkanı Cuma Nacar yaptı. Nacar şöyle konuştu: “Büyük Türk Milleti için 2023’de 100.’ncü yılını kutlamaya hazırladığımız Cumhuriyet ve onun tacı olan demokrasi bugün tehdit ve tehlike altındadır. Milet Partisi olarak, icazetli demokrasi değil, Batı’nın vesayetinde bir demokrasi değil, egemen Türk Milleti’nin siyasi milli iradesinin yansıtıldığı TBMM ile Türkiye’yi yöneteceğimizi dünya aleme ilan ediyoruz. Millet Partisi olarak, gençlerimize ve çocuklarımıza, demokrasisi güçlenmiş, özgürlükleri gelişmiş, mutlu, huzurlu, zengin, yüzü gülen, birbirine güvenen, sevgi ile kardeşçe yaklaşan, hoşgörünün hâkim olduğu güçlü, kadir muhteşem Türkiye bırakmak için çalışıyoruz.”
GENÇ GÜVEN TAZELEDİ
Kurul raporları okunduktan sonra tek tek oybirliği ile ibra edildi. Yapılan seçim sonucu mevcut İl Başkanı Selahattin Genç’in tek başkan adayı olduğu liste 56 delegenin 33 geçerli oyunu alarak göreve seçildi. MP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine Selahattin Genç’in Başkanlığı’nda; Himmet Kasal, İsmail Gün, Ömer Sarıgül, İbrahim Ayan, Nurettin Saçan, Hakan Şamlı, Zeliha Genç seçildiler. Disiplin Kurulu Üyeliklerine; Hasan Akçay, Necati Şanlı ve İrfan Erdoğan seçildi. Büyük Kurultay Delegeliklerine; Selahattin Genç, Ömer Sarıgül, Necati Şanlı, İsmail Gün, Himmet Kasal, Hasan Akçay seçildiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM