“Ahlât ile Kocatepe arasındaki çelik halat ülkücülerdir”

“Ahlât ile Kocatepe arasındaki çelik halat ülkücülerdir”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, il ve ilçe ocak yöneticileri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Diler, “Ahlât ile Kocatepe arasındaki çelik halat ülkücülerdir. Kuruluş ve kurtuluş ülkücü harekete emanettir” dedi

 

Toplantı sonrası ülküdaşlarıyla birlikte Kocatepe’ye çıkan Oğuz Kağan Diler, Cumhuriyetin kuruluşunun 99’ncu yılını kutladı.
Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, il ve ilçe ocak yöneticileri ile birlikte sabah kahvaltısında biraraya geldi. Diler, ülküdaşlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Kocatepe’ye çıkan ülkücüler basın açıklaması yaparak Cumhuriyetin 99’ncu yılını kutladılar.
“ÜLKÜCÜ HAREKET HAİN GAYELERE KARŞI SUR GİBİ DURUYOR”
“Milliyetçi-Ülkücü hareket, gerçekleştirilmek istenen sinsi ve hain gayelerin karşısında bir sur gibi durmaktadır.” diyen Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler şöyle konuştu: “Ülkü Ocakları, dün atalarımızın gerçekleştirmiş olduğu kutlu yürüyüşü bugün devam ettiren ve emin adım ile atalarından kalan bayrağı en yükseğe çıkarabilmenin mücadelesini veren yiğit neferlerdir. Bugün burada bulunmuş olmamızın tarihi bir sorumluluk olması önemi dışında ayrıca geleceğe de bir sorumluluk olduğu gerçeği tartışılmaz bir husustur. Cumhuriyetimiz 100. yılına girerken, ülkemizin türlü hesaplar ile sınanmak istendiği, devletimizin iç ve dış mihraklar aracılığı ile yıpratılmak istendiği gözler önündedir. Milliyetçi-Ülkücü hareket, gerçekleştirilmek istenen sinsi ve hain gayelerin karşısında bir sur gibi durmaktadır. Ülkü Ocakları, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in izinde, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yıldırım’ın emrinde, meşru müdafa ve hukuk çizgisinden ayrılmadan gaflete ve ihanete karşı gerekli mücadelesini taviz vermeden sürdürecektir.”
“AHLÂT İLE KOCATEPE ARASINDAKİ ÇELİK HALAT ÜLKÜCÜLERDİR”
Oğuz Kağan Diler sözlerini şöyle tamamladı: “Hizasını okyanus ötelerinden alanlar, Avrupa çetelerinden alanlar ve terör örgütlerinden alanlar şunu iyi bilmelidir ki; Ülkücü gençlik yayından çıkmış bir ok gibi ihanetin bağrına saplanmak üzere gümbür gümbür gelmektedir. Ahlât ile Kocatepe arasındaki çelik halat ülkücülerdir. Kuruluş ve kurtuluş ülkücü harekete emanettir. Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yılını kutluyor, nice 99 yıllar daha bu topraklarda olacağımızı belirtmek istiyorum. Başta Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere cumhuriyetimiz için can vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Varolsun Ülkücü Hareket, varolsun Türkiye Cumhuriyeti. Ne mutlu Türküm diyene.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM