Demirkırkan STK ziyaretlerine emekçilerden başladı

Demirkırkan STK ziyaretlerine emekçilerden başladı

Afyonkarahisar’da CHP’de Milletvekili aday adaylığı ilk olarak ortaya çıkan Dr. M. Kemal Demirkırkan STK ziyaretlerine emekçilerden başladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar eski İl Başkanı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan, Sivil Toplum Örgütü ziyaretlerine başladı. Afyonkarahisar’da CHP’de Milletvekili aday adaylığı ilk olarak ortaya çıkan Dr. Demirkırkan, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve işçi emekçilerini sendikada ziyaret etti.
“KILIÇDAROĞLU’NUN ÇABALARIYLA TAŞERON İŞÇİLERİN BİR KISMINA KADRO VERİLDİ”
Ziyarette Bartın’ın Amasra İlçesi’nde gerçekleşen maden patlaması sonrası kazada hayatını kaybeden madenciler için başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Demirkırkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çabalarıyla taşeron işçilerin bir kısmına kadro verildiğini ancak Karayolları’nda ve Sağlık Bakanlığı’nda hala taşeron işçiler çalıştırıldığını söyledi.
“PATRONDAN DEĞİL, İŞÇİDEN EMEKÇİDEN YANA İKTİDAR LAZIM”
Demirkırkan konuşmasının devamında, “İşçilerin kadro sorunlarının çözümü için patrondan değil işçiden, emekçiden yana bir iktidar lazım. Bu sorunu Cumhuriyet Halk Partisi çözecek. Bizler sizin adınıza bu konunun takipçisi olacağız. Sorunlarımızı işçiyle, emekçiyle birlikte çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.
ZİYARETTE ŞAHİN VE AYDIN DA YER ALDI
Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Demirkırkan’ın CHP İl Başkanlığı döneminde de emekçilerin sorunlarını yakından takip ederek ilgilendiğini dile getirdi.
Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin ile Demiryol-İş Şube Başkanı Ali Aydın’ın da yer aldığı ziyarette Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan emekçilerin istek ve taleplerini dinledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM