Mutluluk Kervanı etkinliği Çay’da yapıldı

Mutluluk Kervanı etkinliği Çay’da yapıldı

Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde başlatılan çocukların bilişsel- duygusal becerilerinin gözlemlenmesini amaçlayan “Mutluluk Kervanı” etkinliği Çay İlçesi’nde Çay Pazarağaç İmam Hatip Ortaokulu’nda yapıldı

 

Etkinliğe Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, başta olmak üzere protokol üyeleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın katıldılar. Etkinlik Pazarağaç İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.
“Mutluluk Kervanı Projesi”de öğrenciler mobil atölyede robotik kodlama ve ahşap yakma etkinlikleri, resim ve müzik atölyeleri, rehberlik hizmetleri ve düzenlenen diğer farklı etkinliklere katıldı. Öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterilerinden sonra, “Geçmişten Geleceğe Kültür Mirası” adlı sergi açıldı. Protokol üyeleri sergilenen ürünleri incelediler.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Pazarağaç İmam Hatip Ortaokulu’nda sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin derslerine katılarak sohbet etti. Öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Metin Yalçın, devam eden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alarak öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM