“Afyon’u marka şehri yapmak için AK Parti kadrolarıyla çalışıyoruz”

“Afyon’u marka şehri yapmak için AK Parti kadrolarıyla çalışıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar’ı sanayi, ekonomi ve üretim alanında marka şehir yapmak için AK Parti kadroları olarak hep birlikte çalıştıklarını belirtti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’da çeşitli temaslarda bulundu.
“24 SAATTE 15 PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
Ali Özkaya, TBMM’nin açılması, Amasra’da meydana gelen Maden Kazasını Araştırma Komisyonunun yoğun çalışmalarına rağmen, Afyonkarahisar’daki programlarına da devam ediyor. Ali Özkaya, bir günde 15’e yakın program gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Özkaya, 24 saat içerisinde Dinar, Sandıklı, Kızılören ve Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşların, kurum ve kuruşların sorunları ile yakından ilgilenerek, çözüm yolları aradı.
“DİNAR’DA VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELİNDİ”
Dinar, ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Özkaya, Dinar Genç İş İnsanları Derneği, Dinar Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ve esnafları ziyaret ederek, talep ve önerileri diledi. Ali Özkaya, İl Özel İdaresi tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını da Dinar ve Kızılören ilçelerinde yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Afyonkarahisar’da köylere sıcak asfalt uygulamasının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Özkaya, il genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmanın yapılarak, ulaşımda konforu artırmayı hedeflediklerini kaydetti.
“SANDIKLI’DA İŞ DÜNYASININ NABZI TUTULDU”
Sandıklı ilçesinde vatandaşlarla biraraya gelen Ali Özkaya, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası ile Sandıklı Ticaret Borsası’nın yeni göreve seçilen yönecitilerini ziyaret etti. Sandıklı ilçesinde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Özkaya, iş insanları ile görüştü. İl merkezinde SMMMO Başkanı Erdal Sayar ve ekibini ziyaret eden Özkaya daha sonra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar için el birliğiyle çalıştıklarının altını çizen Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar ÜNİAK Yönetim Kurulu Üyesi üniversiteli gençlerle Anıtkafe de gençlerin ve öğrencilerin sorunları dinledi. Öğrencilerden gelen KYK Yurtlarında ki yemek ile alakalı talepleri yetkililere ileten Özkaya, sorunun çözüleceğini müjdeledi.
“AFYON’U MARKA ŞEHİR YAPMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”
Temaslarını değerlendiren Özkaya şunları kaydetti: “Afyonkarahisar için, az laf çok iş sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afyonkaraisar’ın sanayi, ekonomi ve üretim alanında marka şehir yapmak için AK Parti kadroları olarak hep birlikte çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile şehrimiz geldiği noktanın daha ilerisine yine Cumhurbaşkanımızın desteği ile taşıyacağız. Programlarımız boyunca bizlere ilgi gösteren, vatandaşlarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM