Taytak, ülkücüleri TBMM’de ağırladı

Taytak, ülkücüleri TBMM’de ağırladı

MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatını TBMM’de misafir etti

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Grup Toplantısını da katılan MHP heyeti daha sonra Milletvekili Mehmet Taytak’ın ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıya; MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldılar.
BAHÇELİ: HDP NEYSE CHP’DE ODUR AYNISIDIR
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında partililere hitap etti. Bahçeli, “Bizim gözümüzde HDP neyse CHP’de odur ve aynısıdır. AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi de son derece doğal ve doğru bir adımdır. HDP ile niye görüşülmüş? Biz buna ne diyecek, nasıl bir tepki gösterecekmişiz? Günlerdir cevabı aranan marazi sorular bunlardır. HDP’ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile duymuyorum. AK Parti heyetinin CHP ile kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP’yi dillerine dolamaları müflis ve müfsit bir tavırdır. Zira bizim gözümüzde HDP neyse, CHP’de odur ve aynısıdır. Biz kiminle görüşüldüğüne değil, makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz.” dedi.
TAYTAK: CUMHUR İTTİFAKI RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ
MHP Grup Toplantısının ardından Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatını öğle yemeğinde ağırladı. Taytak, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemine değinen Taytak, “Türk Dünyasının Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi mecliste dinlediniz takip ettiniz. O coşkuyu yaşadınız. Afyonkarahisar ilimizde 17 belediyemiz var, Türkiye genelinde en çok belediyeye sahibiz. Yerel seçimlerden sonra belediye başkanlarımız il teşkilatımız ile birlikte omuz omuza çalışıyorlar. Belediyelerimize Ankara’dan elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. ‘Adım adım 2023 Köyüm Benim’ sohbet toplantıları ile köylerimizi dolaşarak vatandaşlarımız ile buluştuk. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın istek ve taleplerini yerinde dinledik. Çözülmesi gereken konuları Cumhur İttifakı ruhu ile yerinde çözdük. Yerinde gördükki, vatandaşlarımızın MHP’ye ve Cumhur İttifakına ilgisi oldukça yoğun oldu. Bize güveniyorlar, bize inanıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM