Çoban: Terörü destekleyenlere lanet olsun

Çoban: Terörü destekleyenlere lanet olsun

İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban, toplantı başlangıcında İstanbul Taksim’de meydana gelen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara başsağlığı dileyerek, terörü destekleyenleri lanetledi

 

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının 14’ncü birleşimi dün sabah tamamlandı. Meclis üyeleri bugün sabah meclis toplantı salonunda 15’nci birleşim için toplanacaklar.
“TERÖRÜ DESTEKLEYENLERE LANET OLSUN”
İGM Başkanı Burhanettin Çoban, toplantı başlangıcında İstanbul Taksim’de meydana gelen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara başsağlığı diledi. Çoban şöyle konuştu: “Terörün her türlüsüne kime karşı yapılırsa yapılsın hep beraber karşıyız. Altı vatandaşımız bu hain terör saldırısında şehit oldu. 81 vatandaşımızın yaralı olduğunu öğrendik. 50 vatandaşımızın taburcu edilip, 31 vatandaşımızında tedavilerinin hastanede devam ettiğini biliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar, şehit olan 6 vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu hadiseyi yapan bellidir. PKK (PYD) terör örgütüdür. Bu terör örgütüne yandaş olan, destek veren, koruyan, kollayan, gözeten yurt içindeki ve yurt dışındaki hainlere kimi dost gibi görünüpte düşman olan ve düşman devletlere buradan lanetler okuyoruz. Allah kahretsin inşallah.” MHP Grup Başkanı Faruk Kökcür de İstanbul’daki terör saldırısını lanetleyerek hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Kökcür, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na da geçirdiği ameliyat nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.
RAPORLAR KARAR BAĞLANDI
Toplantı gündem dışı konuların okutulup rapor hazırlanmak üzere ilgili komiyonlara gönderilmesiyle başladı. İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesindeki ilkokulu bahçesine yapılacak kapalı spor salonu için yetersiz gelen ödeneğin İl Özel İdaresi bütçesinden karşılanmasını uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. Başmakçı ilçesinin Çığrı köyünde yayla yollarının açılması talebinin bütçe döneminde değerlendirilmesine karar verildi. İl Genel Meclisi’nin katkılarıyla İl Özel İdaresi tarafından il genelinde ihtiyacı olan engellilere geçtiğimiz Mayıs ayında 85 adet akülü araç dağıtılmıştı. Daha fazla akülü araca ihtiyaç olduğu için sponsor bularak İGM Başkanı Burhanettin Çoban, İGM AK Parti Emirdağ Üyesi Necati Şevik ve eşi Reyhan Şevik’in Belçika, Hollanda ve Fransa’ya görevli gitmeleri, tüm masraflarını kendilerinin karşılamasını uygun gören komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM