Fuar Hastanesi yönetimi suçlamaları yargıya taşıdı

Fuar Hastanesi yönetimi suçlamaları yargıya taşıdı

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi’nden yapılan açıklamada sağlık hizmeti alan kişinin ücret ödememek için önce tehditkâr davranıp ardından asılsız beyanlarda bulunduğu bildirildi. Açıklamada, asılsız ithamları haber olarak yayımlayan kişiler hakkında hastane yönetimince hukuki sürecin başladığı ifade edildi

 

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi’nden yapılan açıklamada, son günlerde yerel bir internet haber sitesinde hastane hakkında iftira boyutuna varan yalan haberler yapıldığı bildirildi.
Açıklamada, “Hiçbir kaynak belirtilmeden yalnızca tek bir kişinin asılsız ithamları haber olarak yayımlanmıştır. Haberde yer alan kişi, hastanemizden sağlık hizmeti almış bunun karşılığında ücret istendiğinde tehditkâr beyanlarda bulunmuştur. Hastanemize zarar vermek amacıyal asılsız beyanlarda bulunan kişiyle ilgili ve bu kişinin yaptığı asılsız ithamları haber olarak yayımlayan kişiler hakkında hastanemiz yönetimince hukuki süreç başlatılmıştır. İlimizin ilk özel sağlık kuruluşu olan hastanemiz çeyrek asırdır halkımıza hizmet vermektedir. Başlangıçtan bugüne daima etik çerçevede, tıbbi deontolojik kurallara uygun olarak başarılı bir şekilde hizmet verdik bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğiz.” denildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM