“Yatırımlar ekonomik krize rağmen aksamıyor”

“Yatırımlar ekonomik krize rağmen aksamıyor”

Ataköy Mahallesi’nde Kültür Merkezi temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizle mücadele ettiklerini, yatırımları buna rağmen aksatmadan yapmaya devam ettiklerini söyledi

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından dün öğlen düzenlenen törenle Ataköy Mahallesi’nde Kültür Merkezi binasının temeli atıldı.
ATAKÖY MAHALLESİ KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Ataköy Mahallesi’ne yapılacak 500 kişi kapasiteli Kültür Merkezinin temel atma töreni dualarla gerçekleştirildi. Temel atma törenine; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Barış Dal, İl Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Ataköy ve çevre mahallelerin de ihtiyacına cevap verecek kapasitede oluşturulan proje kapsamında Ataköy Mahallesi Kültür Merkezi sosyal ihtiyaçlarında karşılanabileceği 800 metrekare alanda tek katlı dizayn edilecek. Merkezin inşa çalışmaları ardından kısa zamanda hizmete sunulacak.
“MUHTAR ÖZDEMİR
TUTTUĞUNU KOPARIYOR”
İnşa sahasında katılımcılar ve ekibi ile birlikte yapılan duanın ardından temel atma gerçekleştirildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Ataköy önemli bir mahallemizdir. Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir, çalışkan ve bir o kadar da tuttuğunu koparan bir yapıya sahiptir. Ataköy Mahallesinin çok çalışkan tuttuğunu koparan bir muhtarı var. Bu arazinin tahsisini Milli Emlak’tan aldı. Kültür Merkezi ve Sağlık Ocağı talebini bildirdi, futbol sahası isteği doğrultusunda kulüp kurdu. Böyle istekli çalışkan muhtarlarımız olduğu sürece bizlerde mahallelerimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. İlerleyen süreçte Sağlık Ocağı inşaatına da başlayacağız. Kültür Merkezimizin temel atma merasimini gerçekleştirdik. Peşinden Sağlık Ocağı’nın inşaatı başlayacak. Kulüp binası ve futbol sahasını da Spor Toto Genel Müdürlüğü’nden alacağımız destekle mahallemize kazandıracağız. Yine Ataköy’ümüze geçtiğimiz yıllarda hiçbir mahallede olmadığı şekliyle 52 bin metrekarelik bir alana Şehitler Parkı kazandırdık. Ataköy’ümüze bundan sonra bu tür yatırımları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
“KRİZE RAĞMEN YATIRIMLARIMIZI HAYATA GEÇİRİYORUZ”
Mehmet Zeybek sözlerini şöyle tamamladı: “2019 yılında Belediye Başkanı seçilen arkadaşlarımızla birlikte dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizle mücadele ediyoruz. Yatırımlarımızı da buna rağmen aksatmadan yapmaya devam ediyoruz. Tek gayemiz var el birliği gönül birliği ederek Afyonkarahisar’ı daha güzel yaşanılabilir bir şehir haline getirmek. Bu yatırımın da hem ilimize hem mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”
“DURMAK YOK YOLA DEVAM”
Temel atma töreninin son konuşmasını Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir yaptı. Özdemir şunları kaydetti: “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Tüm misafirlere temel atma törenimize katılımlarındandolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde durmak yok, yola devam.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM