Öğretmenler günü yarın kutlanacak

Öğretmenler günü yarın kutlanacak

24 Kasım Öğretmenler günü Afyonkarahisar Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan programla kutlanacak

 

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Öğretmen Günü kutlama programı 24 Kasım günü saat 09.00’da Kocatepe Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayacak. Çelenk töreninin ardından Kamil Miras Anadolu Lisesi’ndeki programa geçilecek. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan programda öğrenciler tarafından şiirler okunduktan sonra emekli öğretmenler adına bir konuşma yapılacak. Emekli olan Milli Eğitim mensuplarına hizmet şeref belgesi takdiminin ardından orotorya seslendirilecek. Mesleğe yeni giren öğretmenlerin “Öğretmenliğe giriş andı”nı okumasını takiben mesleğe yeni giren öğretmenler adına bir öğretmen konuşma yapacak. Program ödül töreni ve müzik dinletisi ile sona erecek.
Bu törenin yanı sıra Öğretmen Günü nedeniyle resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlenecek. Vefat eden öğretmenlerin anısına Paşa Camii’nde mevlid-i şerif okutulacak. Öğretmenler Hatıra Ormanı’na fidan dikimi yapılacak. Şehit öğretmenlerin kabirleri, şehit öğretmenlerin aileleri, tedavi gören öğretmenler ve Huzurevi’nde kalan öğretmenlere ziyaretlerde bulunulacak. Öğretmenlere yönelik ilimizin tarihi ve turistik mekanlarına geziler düzenlenecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM