Afyonkarahisar Belediyesi öğretmenleri unutmadı

Afyonkarahisar Belediyesi öğretmenleri unutmadı

“24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi tarafından konser verildi

 

Solistler Nuri Elçi, Hanife Günay ve Elif Geçe tarafından verilen konserde öğretmenler gönüllerince eğlendi. Mesleğini özveriyle yerine getiren öğretmenleri onurlandırmak amacıyla her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlik beğeni topladı Kürşat Bertuğ Arıcan’ın şefliğini yaptığı konserde Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu sevilen şarkıları öğretmenler için seslendirdi.
Belediye Şehir Tiyatrosu Salonunda Kültür Sanat Akademisi Müzik Bölümü tarafından verilen konser programına; Başkan Yardımcısı Murat Öner, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurullah Peker, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ve çok sayıda öğretmen katıldı.
İki bölümden oluşan özel konserde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Müzik Öğretmeni Hasan Aymergen ve Şükrü Karadirek Ortaokulu Müzik Öğretmeni Emel Aksu tarafından da solo performanslar sunuldu. Seçkin eserler ve unutulmaz parçalar seslendiren öğretmenler katılımcılar tarafından tam not aldı.
Konser ardından Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Müzik Grubuna çiçek ve hediye takdiminde bulundu.
Öğretmenler ise etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye tarafından düzenlenen konser nedeni ile Başkan Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM