AFSÜ proje eğitimine ev sahipliği yaptı

AFSÜ proje eğitimine ev sahipliği yaptı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) desteğiyle AFSÜ’de ilk kez düzenlenen “Sağlık Bilimleri Alanında Uygulamalı ve Teorik Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi (TÜBİTAK 2237-A)” başarıyla tamamlandı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) ev sahipliğinde düzenlenen eğitim üç gün süre ile AFBEL Otel’de gerçekleştirildi. Eğitmenlere ve organizasyona emek veren AFSÜ personeline AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş tarafından teşekkür belgesi verildi. Rektör Okumuş, akademisyenlere yönelik proje yönetimi ve ihtiyaç duyulan çeşitli alanlarda eğitimler düzenlenmeye devam edileceğini söyledi. Eğitim sonunda katılımcılara belgelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü ve Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş verdiler.
Eğitim farklı üniversitelerden dokuz uzman tarafından verildi. Eğitime, onu farklı üniversiteden, yirmisi AFSÜ’lü olmak üzere 30 akademisyen katıldı. Eğitimde; Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof. Dr. Berna Kırkulak Uludağ, Lokman Hekim Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serdar Ceylaner, Ankara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sibel Ayşıl Özkan, AKÜ’den Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci, Selçuk Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hilal Arıkoğlu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ayşe Koçak Sezgin, AFSÜ’den Doç. Dr. Öznur Gürlek Kısacık, AFSÜ’den Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Ölçer ve İstinye Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Darıcı seminer verdiler. Düzenleme Kurlunda AFSÜ Eczacılık Fakültesinden Doç. Dr. Ersin Demir, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nilay İşitez, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Emre Semiz ve aynı birimden Öğretim Görevlisi Sevim Aydoğan’ın yer aldığı eğitimde, akademik personelin proje yazma yetkinliklerinin artırılması konusuna ağırlık verildi.
Eğitimde; Proje yazım yöntemlerinin teorik ve uygulamalı olarak irdelenerek kazanımların pratiğe dönüştürülmesinin amaçlandığı eğitimde TÜBİTAK dışında TÜSEB, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve bakanlık projeleri ile Uluslararası Ufuk Avrupa, COST Actions, 1709 EUREKA ve ERA-NET projeleri hakkında da bilgi verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM